x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 01/05/2021 a les 07:39
Àries
Avui pot ser un dia estrany pel que fa a diners es refereix. És possible que no sàpigues exactament quina és la teva situació financera, de manera que podria ser una bona idea reunir tots els teus registres i revisar-los amb cura. Aquest no és un bon dia per als jocs d'atzar o per realitzar inversions de cap tipus. En comptes d'això, aconsegueix tota la informació que puguis sobre les inversions que t'interessin, estúdialas i pren decisions adequades després.
 
Taure
Podrien existir condicions insegures voltant de la teva llar i podrien provocar accidents si no es rectifiquen. Algunes poden no ser evidents, així que avisa als teus familiars perquè vagin amb compte. Aquest no és un bon dia per fer tota la feina pesat a la llar. Si estàs planejant grans reparacions, podria ser bona idea posposar-les. Aquest és, però, un bon dia per planificar aquestes reparacions, ja que les teves habilitats de planificació són forts en aquests moments.
 
Bessons
Un o diversos dels teus companys de treball podrien semblar bastant molestos o deprimits en el treball avui i això pot afectar la teva pròpia eficiència. Els teus col·legues en qüestió no van a estar molt comunicatius, pel que és millor simplement tancar els ulls i seguir treballant tot i la situació. Això serà més dur del normal, però no és res que no puguis manejar.
 
Cranc
Els malbarataments de l'passat poden turmentar ara. Podria haver-hi problemes en la recepció de fons que esperaves o una despesa inesperada -però necessari- podria sorgir. Realitzar una planificació acurada requerirà de tot el teu talent en aquest cas, però no et desanimis. La situació pot tornar-se positiva en un obrir i tancar d'ulls, i probablement ho farà.
 
Lleó
L'avorriment i la inquietud poden perseguir avui. Podries sentir la necessitat d'alliberar-te dels llaços que et lliguen a assumptes mundans, de fugir i buscar l'aventura, tot i que no saps quin tipus d'aventura. Les parets poden estar tancant al teu voltant a la llar ia la feina. És possible que vulguis planificar algun tipus de sortida per a un cap de setmana que ve per tal de donar-te un merescut descans.
 
Verge
Els diners i l'amistat poques vegades es barregen. Tingues en compte això avui si un amic et crida per demanar-te un préstec. Faries millor si ajudes a aquesta persona a elaborar estratègies per guanyar més diners. Per molt que t'agradi ajudar els desvalguts, un ajut temporal sovint fa més mal que bé. Un préstec ràpid no ajudarà a l'fonamental problema de despesa compulsiu del teu amic. Oferir-pagar per assessorament seria un regal de valor perdurable.

Balança
Les preocupacions pels diners podrien estar en la teva ment avui. Pots haver patit alguns revessos financers i et preguntes com pots reunir els fons suficients per superar el mal moment. No obstant això, l'ajuda està en camí. Una font externa podria proporcionar fons per treure't de la dificultat. Qualsevol problema que puguis tenir s'arreglarà més tard.

Escorpí
Els inconvenients a la feina poden provocar preocupació i una mica de depressió. No et preocupis, tot anirà bé. Pensa en això com un repte a superar. El teu practicitat i eficiència naturals faran que el superis. Algú no està sent totalment honest amb tu. Anima a la gent al teu voltant a obrir-se i comunicar-se una mica.
 
Sagitari
Esdeveniments sobtats que t'arriben a través de la televisió, premsa o Internet podrien sacsejar avui teves creences. Això podria desconcertarte momentàniament i desil·lusionar una mica. A el mateix temps, aquesta informació podria obrir-te noves portes. El teu curiositat natural amb el temps guanyarà força, i és molt probable que vulguis llegir tot el que puguis sobre el que tens en la teva ment.

Capricorn
Una tasca en la qual has estat treballant durant molt de temps podria arribar a un punt mort avui a causa de circumstàncies fora del teu control. És probable que sentis molta frustració, ja que no sembla haver res que puguis fer per accelerar les coses. No obstant això, no et desesperis per això perquè va a posar-te en marxa de nou. El millor que pots fer és buscar una altra cosa en la qual treballar fins que els impediments hagin desaparegut.
 
Aquari
Prepara't. Un vell somni relacionat amb la teva carrera professional finalment pot arribar a ser una realitat. A el principi pot ser que no t'ho creguis, i no facis cas de les notícies per tal d'evitar una possible decepció. No caiguis en aquest parany perquè crea energia negativa que pot obstaculitzar el teu camí. Has treballat dur per ser on ets, i no és probable que deixis d'avançar.
Peixos
Tendeixes a ser el teu pitjor crític, i avui és molt probable que actuïs d'aquesta manera. Retards recents en el treball poden causar que descobreixis que albergues dubtes sobre les teves pròpies capacitats. Tingues objectivitat pel que fa a la situació. El que va passar estava probablement més enllà del teu control, així que no és just dubtar de tu per això.
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts