x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Televisió

Nou 'thriller' policíac

Adriana Ugarte encapçala el repartiment de la sèrie ‘Parot’, que arriba el 28 de maig a Amazon Prime. L’actriu encarna una agent rere els passos d’un assassí en sèrie.
Nou 'thriller' policíac

Nou 'thriller' policíac

Nou 'thriller' policíac

Actualitzada 29/04/2021 a les 06:39
L’aposta d’Amazon Prime Video pels títols espanyols continua creixent. Després d’estrenar a la plataforma El Cid, 3 caminos o El internado: las cumbres, la plataforma ha decidit afegir un nou projecte al catàleg. Es tracta de Parot, un thriller encapçalat per Adriana Ugarte i coproduït per TVE i Viacom Internacional Studios. La producció, de deu episodis, es veurà en exclusiva al servei d’streaming a partir del 28 de maig.
El punt de partida de Parot ens farà viatjar al passat, concretament al 2013, quan l’anul·lació de la doctrina Parot va fer que les penes carceràries de molts presos fossin reduïdes i, per tant, posats en llibertat. Just després d’aquest esdeveniment, en la ficció, apareix un assassí en sèrie que comença a matar alguns expresos de la mateixa forma com van morir les seves víctimes. És llavors quan la perseverant policia Isabel Mora farà el possible per poder arribar al fons de l’assumpte, mentre ha de bregar amb l’intent de venjança per part d’un dels exconvictes.

A més d’Ugarte com a protagonista, la sèrie compta amb la participació de Blanca Portillo, Iván Massagué, Patricia Vico, Javier Albalá, Antonio Dechent, Michel Brown i Nicole Wallace. Pilar Nadal (Águila Roja) exerceix com a showrunner, mentre que Gustavo Ron i Rafael Montesinos s’encarreguen de la direcció.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts