La proposta del dia

Història de la cultura musical

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Història de la cultura musical

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LECTURA

-‘EL PIANISTA CEC’

Trobada del club de lectura musical: El pianista cec, de David Puertas, a càrrec de David Sanz i amb la visita de l’autor del llibre.

Hora: 19 h.

Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella.

TEATRE

-‘ALGUNS NEIXEN ESTRELLATS’

Espectacle que reflecteix la vida d’un personatge ingenu, simpàtic, entranyable, que lluita per situar-se a la vida però, malauradament, és desgraciadet... Hora: 21.30 h.

Auditori Claror del Centre Cultural i de Congressos. Sant Julià de Lòria.

TALLER

-‘HISTÒRIA DE LA CULTURA MUSICAL’

La història de la música, com la de qualsevol altra expressió artística, va íntimament lligada al període històric que la genera. Els dijous de 18 a 19 h. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella.

-'LA GRAN MÚSICA RUSSA'

La vida i l’obra dels compositors que van viure en el països situats a l’ombra de l’imperi soviètic. Els dijous de 19 a 20 h. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

-‘ESCAPADES’

Exposició de Josep i Ramon Moscardó. Entrada gratuïta. Art al Set Galeria. Escaldes-Engordany. Fins al 25 de maig.

-‘TALENTS AMB DENOMINACIÓ D'ORIGEN: DE RIGALT A PUIGDEGNGOLAS’

L’exposició disposa d’una selecció de quadres d’artistes catalans que la col·lecció d’art de Crèdit Andorrà ha anat forjant des del 1989. Fins al 9 de gener del 2022.

-‘CINEMATECA', D'EDMOND'

Una exposició que mostra originals de les tires paròdiques de grans títols del cinema sota el particular sedàs còmic del dibuixant Edmond, conegut en el món de la vinyeta pel seu personatge Jan Europa. Museu del Còmic. La Massana. Fins al 30 de juny.

-‘PANDORES 20.21’

La mitologia clàssica atribueix a Pandora l’alliberament de tots els mals del món en obrir la caixa que els contenia. Quan va tancar el recipient, l’únic que restà a dins fou l’esperança. Entrada gratuïta.

Centre d’Art d’Escaldes-Engordany. Escaldes-Engordany.

Fins al 22 de maig.

-‘DESSINE-MOI L'ÉCOLOGIE’

L’exposició pretén obrir els ulls sobre l’estat del nostre planeta i les conseqüències de la nostra activitat sobre àmbits com la biodiversitat, la salut, etc.

MW Museu de l’Electricitat. Encamp. Fins al 31 de desembre.

-'EXPOSICIÓ VIRTUAL 'LA DISCOTECA DE PEDRA. ELS DISCOS ANTICS DE RÀDIO ANDORRA’'’

Us convidem a visitar l’exposició virtual La discoteca de pedra, que hem organitzat per fer valer la recuperació del fons discogràfic de l’antiga Ràdio Andorra.

Volem acostar el visitant a la complexitat de la conservació d’aquest singular patrimoni i explicar com es cuina als fogons de l’Arxiu de Ràdio Andorra.

En línia. Andorra la Vella.

-‘KINTSUGI’

Un recull de 38 fotografies del famós artista audiovisual i teòric de la fotografia Joan Fontcuberta. Museu Fàbrica Reig. Sant Julià de Lòria. Fins al 2 de maig.

tracking