Televisió

'Kung Fu' es renova

TNT estrena l’11 de maig la versió de la mítica sèrie dels anys setanta, protagonitzada aquesta vegada per Olivia Liang. Cada dimarts s’emetrà un capítol a les 22.05 hores.

'Kung Fu' es renova

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dimarts 11 de maig TNT estrena Kung Fu, una nova sèrie d’acció i aventures protagonitzada per Olivia Liang, que encarna una jove experta en arts marcials entrenada pels monjos shaolin que torna a la seva ciutat per enfrontar-se a les bandes de San Francisco. La sèrie s’inspira en la producció homònima de la dècada del 1970 que va llançar a la fama David Carradine en el paper de Pequeño Saltamontes, i que es va convertir en tot un fenomen televisiu.

Després d’una crisi personal, la jove nord-americana d’origen asiàtic Nicky Shen (Liang) deixa enrere la seva vida a San Francisco per embarcar-se en un viatge d’autoconeixement que acaba en un apartat temple de la Xina. Allà troba la pau amb si mateixa i amb el seu passat a través del coneixement del kungfu i d’altres arts marcials. Després del tràgic assassinat de la seva mentora, la jove torna a San Francisco, on descobreix que l’assassí de la seva mestra ara vol acabar amb ella i, a més, es troba que la ciutat està presa pel crim. Ha arribat el moment de posar en pràctica tots els seus coneixements d’arts marcials i adaptar-los a un entorn actual, perillós i despietat.

La sèrie s’estrena l’11 de maig a les 22.05 hores i l’emissió regular serà tots els dimarts a la mateixa hora. Els nous episodis estaran disponibles en el servei de vídeo sota demanda dels operadors l’endemà de la seva emissió al canal TNT.

tracking