x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 26/04/2021 a les 07:27
Àries
La decepció causada per una prominent figura pública que sempre has admirat podria causar una crisi ètica avui. Podries trobar-te dubtant de les creences i valors que havies acceptat sense discussió durant la major part de la teva vida. Tingues en compte que això és en realitat un procés saludable. Per demà és probable que hagis fet la pau amb tu mateix / a, i hauries d'haver madurat una mica des de llavors. Tingues paciència!
 
Taure
La manca de contacte entre tu i la teva parella romàntica podria fer-te sentir bastant depressió avui. Pots tenir la temptació d'arribar a la conclusió errònia que el teu amor ja no es preocupa per tu i que és per això que el telèfon no està sonant. No caiguis en aquest parany. Si tractes de tenir objectivitat, et donaràs compte que això no és cert. El més probable és que el teu amor es va entretenir en alguna cosa i et digui tan aviat com hi hagi una oportunitat.
 
Bessons
Tendeixes a tenir molta intuïció, però avui podries sentir un bloqueig total. No pots sentir el que altres senten i oracles com el "I Ching" simplement ja no tenen sentit. Pots tractar de tornar a la lògica, però no et funciona avui tampoc. No obstant això, no creguis que aquesta és una situació permanent. Els teus bioritmes mentals són baixos. Has d'estar de tornada a la normalitat en pocs dies.
 
Cranc
Normalment ets una persona molt treballadora, tant si es tracta d'una ocupació, projecte personal o simplement dels quefers de la casa. Avui, però, sents un atac de mandra. És probable que no vulguis fer res excepte relaxar-te i llegir o veure la televisió. Està bé. Tots necessitem temps per relaxar-nos. No pateixis un excés de culpa per no tenir ganes de treballar.
Lleó
Avui és possible que vulguis aïllar-te de el món i amagar-te. El pati del darrere o al dormitori semblen especialment atractius en aquest moment, i pot ser que acabis d'adquirir un nou llibre que et mors per llegir. Ni tan sols et ve de gust compartir un dinar amb la resta de la família. No et preocupis per això. Tots volem una mica de temps tot sol de tant en tant. La teva família ha de comprendre-ho.

 
Verge
Un canvi de professió pot estar en les estrelles per a tu, o almenys un canvi d'afició. Els últims avenços tecnològics han aconseguit capturar teu interès. Els visuals en particular aconsegueixen que la teva creativitat flueixi. Potser és el moment d'inscriure en un taller de cap de setmana o malbaratar en aquesta càmera de vídeo que has estat mirant durant un temps. La diversió va a fer-te molt bé.

Balança
Pot ser que avui sentis recança quan t'enfrontis a la teva situació financera. Pots haver tingut moltes comptes de pagar, i per tant els teus comptes podrien tenir menys diners de què t'agradaria. Tanmateix, això és només temporal i probablement et faci sentir bé el no tenir factures de pagar. Troba alguna cosa barat, com la lectura, que et mantingui en distracció i deixa de pensar en això. Segur que t'anirà molt bé!

Escorpí
Potser aquest matí et miris al mirall i et horroritzi el que vegis. Has estat treballant dur i tens estrès, de manera que probablement se't notarà el cansament. No obstant això, tendeixes a exagerar les coses i creure que et veus molt pitjor del que et veus en realitat. Gaudeix d'una mica de roba nova i d'un passeig i després descansa una mica. Demà és probable que et vegis tan genial com sempre. Tingues paciència.
 
Sagitari
Una cosa que podria succeir durant el dia inconscientment et recordarà a alguna cosa desagradable que t'ha succeït en el passat. O potser no recordis l'esdeveniment d'avui, però els records de l'passat podrien perseguir durant tot el dia i posar-te d'un humor molt negre. Tracta d'analitzar per què aquest record t'afecta tant. Després, quan ja sàpigues el perquè, deixa-ho anar. Pots sentir com si t'haguessis tret un gran pes de les espatlles.
 
Capricorn
Potser cap dels teus amics estigui a casa avui, i per això probablement no seràs capaç de tenir converses telefòniques o visitar-los. Això podria fer que sentis molta soledat. Potser et entre la malenconia i et convencis que ningú es preocupa per tu Deixa ja això! Saps molt bé que aquest no és el cas. Llegeix o veu vídeos fins que algú digui perquè ho faran.
 
Aquari
Avui pot passar que et vegis en l'obligació de quedar-te a casa per alguna raó. Potser estàs esperant un visitant que arriba tard o un lliurament d'algun tipus. Per tant, podries sentir una mica d'ansietat. T'agrada quedar-te a casa, però només si tries fer-ho. Troba alguna cosa creativa per matar el temps que hagis de passar esperant. Això pot fer que et sentis com si estiguessis triant encara que no ho estàs fent.
Peixos
La construcció de carrers o edificis podria fer que sigui difícil que puguis moure't pel teu barri avui. Podria haver embús de trànsit a diverses quadres. Si has de fer manats, veu a peu o fes-los d'hora. Les obres podrien també fer malbé les línies telefòniques, al menys per un temps, de manera que podries perdre't algunes trucades que necessites atendre. Aquest podria ser un dia frustrant. Ocupa't a casa.
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts