Novetats a Atresplayer

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La nova temporada de la plataforma Atresplayer Premium arribarà carregada de sèries d’autor com Cardo o La Ruta i d’adaptacions de novel·les d’èxit com La novia gitana o La edad de la ira, han informat directius del grup Atresmedia. “Apostem per productes d’autor, amb un gran diferencial, locals però que viatgin bé fora de les nostres fronteres”, ha apuntat el gerent de vídeos i plataformes digitals d’Atresmedia, Emilio Sánchez.

Buscaran així seguir el camí iniciat amb la sèrie Veneno, que va ser una de les primeres de producció pròpia d’aquesta plataforma. Entre les pròximes ficcions pròpies que arribaran hi haurà La Ruta, que relata el viatge d’un grup d’amics a la ruta del bacalao dels anys noranta. Borja Soler i Roberto Martínez són els guionistes d’aquest projecte que està encara “en una fase molt embrionària”, ha dit Soler.

Una altra de les produccions pròpies inèdites serà Cardo, d’Ana Rujas i Claudia Costrafeda. És una sèrie que “explica les nostres experiències i la nostra manera d’enfrontar-nos al món a través dels ulls de María, una noia de 30 anys que es troba amb poc a oferir al món i moltes expectatives que se suposa que ha de complir”, ha apuntat Rujas.

I en l’àmbit de la comèdia arribarà Dos años y un día, protagonitzada per Arturo Valls, que explica la història de Carlos, un presentador de televisió que, després d’un desafortunat incident públic, acaba a la presó i ha de gestionar la seva nova situació entre reixes.

Entre els projectes d’adaptació de novel·les, Atresplayer Premium treballa en La edad de la ira, de Nando López, sobre un grup d’adolescents i el succés dramàtic que pateix un d’ells. També arribarà l’adaptació de La novia gitana, de Carmen Mola, una sèrie policíaca que es troba en ple procés de guió i que estarà dirigida per Paco Cabezas.

tracking