La proposta del dia

El secret de la detectiva Klaus

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

El secret de la detectiva Klaus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

-'EL SECRET DE LA DETECTIVA KLAUS'

La detectiva Klaus és una investigadora curiosa i divertida capaç de resoldre els enigmes més difícils! Aquesta vegada, però, no aconsegueix esbrinar el secret que amaguen uns objectes i llibres estranys que li han arribat a les mans... Fent un viatge a través d'alguns dels contes més coneguts pels menuts de casa, com La Caputxeta, el Patufet i Hansel i Gretel, descobrirem el veritable secret de la detectiva Klaus.

Hora: A les 16.30 h i a les 18.30 h.

Teatre Comunal. Andorra la Vella.

ACTIVITATS INFANTILS

-'MUSICAL INFANTIL 'LA CENICIENTA’

La sort no sempre afavoreix els bons de cor, i ella n'és una prova. Anomenada Ventafocs per la seva malvada madrastra, viu una miserable vida de servitud. El clàssic com no l'havies vist mai abans; riures, embolics i molta màgia en una història en què la bondat i l’egoisme s’enfrontaran per la sabata de cristall. Hora: A les 11 h i a les 16.30 h.

Sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp. Encamp.

MÚSICA

‘SARA NÚÑEZ - TEMPORADA 2021 AUDITORI NACIONAL D'ANDORRA’

Després d'una llarga temporada d'inactivitat, Sara Núñez torna als escenaris acompanyada d’una banda i amb l’entrega del seu primer projecte musical, el qual presenta amb el nom artístic ESE. Hora: 21.30 h.

Auditori Nacional d'Andorra. Ordino.

TALLERS

-‘TALLER DE FIGURES DE PASTA DE SAL: ACTIVITAT DE SANT JORDI AMB LA PRINCESA JORDINA’

Horari: 11.15 h i 12.30 h.

Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

ESPECTACLES

-‘MORE (NO) MORE’, DE MARÍA MORENO'

More (No) More és l'espectacle que va impactar crítics i públic en la darrera Bienal de Flamenc de Sevilla i on va aconseguir el seu guardó “al moment màgic”. Un dels espectacles més impactants d’aquesta temporada en el món de la dansa i del flamenc.

Hora: A les 21 h.

Auditori Claror del Centre Cultural i de Congressos Lauredià. Sant Julià de Lòria.

EXPOSICIONS

-‘ESCAPADES’

Exposició de Josep i Ramon Moscardó. Entrada gratuïta. Art al Set Galeria. Escaldes-Engordany. Fins al 25 de maig.

-‘KINTSUGI’

Un recull de 38 fotografies del famós artista audiovisual i teòric de la fotografia Joan Fontcuberta. Museu Fàbrica Reig. Sant Julià de Lòria. Fins al 2 de maig.

-‘TALENTS AMB DENOMINACIÓ D'ORIGEN: DE RIGALT A PUIGDEGNGOLAS’

L’exposició disposa d’una selecció de quadres d’artistes catalans que la col·lecció d’art de Crèdit Andorrà ha anat forjant des del 1989. Fins al 9 de gener del 2022.

-‘CINEMATECA', D'EDMOND'

Una exposició que mostra originals de les tires paròdiques de grans títols del cinema sota el particular sedàs còmic del dibuixant Edmond, conegut en el món de la vinyeta pel seu personatge Jan Europa. Museu del Còmic. La Massana. Fins al 30 de juny.

-‘PANDORES 20.21’

La mitologia clàssica atribueix a Pandora l’alliberament de tots els mals del món en obrir la caixa que els contenia. Quan va tancar el recipient, l’únic que restà a dins fou l’esperança. Entrada gratuïta.

Centre d’Art d’Escaldes-Engordany. Escaldes-Engordany.

Fins al 22 de maig.

-‘DESSINE-MOI L'ÉCOLOGIE’

L’exposició pretén obrir els ulls sobre l’estat del nostre planeta i les conseqüències de la nostra activitat sobre àmbits com la biodiversitat, la salut, etc.

MW Museu de l’Electricitat. Encamp. Fins al 31 de desembre.

tracking