x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 23/04/2021 a les 06:29
Àries
Somnis foscos i deprimentes poden afectar el son d’aquesta nit, probablement alternant-se amb altres estúpids que et facin riure en veu alta. Podríeu despertar-vos al matí amb total confusió sobre aquestes imatges i tendir a rebutjar-les. No ho facis! Els teus somnis intenten explicar-te alguna cosa sobre tu. Heu tingut alts i baixos emocionals darrerament? Vas riure i plorar alhora pel mateix motiu? Pensa-hi
 
Taure
Us han convidat a una festa que se suposa que tindrà lloc avui? Si creieu que no, és millor que torneu a mirar l'agenda. Tot indica que podríeu oblidar moltes coses importants en aquest moment, potser un esdeveniment social, potser alguna cosa relacionat amb el treball. Pot ser que no sigui un dels vostres millors dies. Normalment tendeix a tenir un record d’elefant. De moment, tingueu a mà el calendari.
 
Bessons
Un excés d’exercici físic o mental pot fer-vos sentir cansat avui. Potser us animeu més a l’habitual a recollir coses, i els que us envolten poden sorprendre’s de semblar moure’s com un cargol, quan normalment teniu molta energia. Dediqueu tot el temps que pugueu a descansar, ja que necessitareu recuperar la vostra vitalitat. Si heu de treballar, concentreu-vos en tasques rutinàries que requereixen molt poc esforç conscient.
 
Cranc
Tot i que la vostra parella pot sentir-se molt sensual en aquest moment, és possible que no sentiu una passió similar. Heu passat uns dies estressants i amb prou feines us podeu moure, de manera que la resposta a les propostes sexuals acostuma a ser tèbia, en el millor dels casos. El vostre afecte segurament no ha disminuït, però la vostra parella podria interpretar el comportament d’aquesta manera. Tot el que decidiu fer, assegureu-vos de saber exactament com us sentiu i per què us sentiu així
Lleó
La vostra casa pot ser avui un lloc fosc. És probable que un membre de la família estigui lluny i es perdi molt la presència d’aquesta persona. L'únic que podeu fer en aquestes circumstàncies és assegurar-vos que tothom es mantingui ocupat fins que torni aquesta persona. Una manera de distreure la família és netejar la casa en previsió d’una càlida acollida.

 
Verge
La vostra confiança en vosaltres mateixos podria estar avui en dia. Els errors del passat us poden perseguir i podeu superar momentàniament la por de tornar a cometre errors similars. Procureu ser objectius abans de perdre el cap. Pot causar-vos problemes innecessaris. Intenta adonar-te que ets una persona única i que tens habilitats i talents que et diferencien.

Balança
El vostre talent creatiu pot semblar totalment bloquejat avui. És possible que hi hagi un projecte en el qual realment vulgueu treballar. Vostè té el focus mental, però potser no l’element creatiu. Això pot ser tan frustrant que voleu llençar alguna cosa. Feu-ho si cal (preferiblement un coixí). Tot i això, l’única resposta possible pot ser deixar la feina de costat fins demà. Ja tornareu a la normalitat.

Escorpí
Definitivament, no és un bon dia per quedar-se a casa i fer tasques domèstiques. Si ho feu, alguns pensaments tristos i irracionals us poden perseguir durant tot el dia. Independentment del temps, seria molt millor sortir a fer qualsevol cosa que mantingui la ment concentrada en alguna cosa positiva. Anar de compres, assistir a un esdeveniment esportiu, veure una pel·lícula o visitar un amic. Fes el que facis, deixa de pensar en tu mateix. Gaudeix el teu dia.
 
Sagitari
Algunes notícies decebedores podrien fer-vos trist en algun moment del dia. És possible que algú proper t’hagi de sortir de la ciutat durant diverses setmanes i et sentiràs molt sol. Tot i això, no té massa sentit insistir en això. Tot el que heu de fer és mantenir-vos en contacte per telèfon o correu electrònic i esperar que torni aquesta persona. De totes maneres, tractareu d’altres coses en aquests dies.
 
Capricorn
Les activitats de recaptació de fons d’un grup del qual formeu part van molt bé, però avui és probable que trobeu que les coses semblen estar aturades. És possible que els xecs no arribin per correu, que les persones importants no tornin a trucades telefòniques o que algú no es presenti a fer la feina a mà. Aquesta situació és frustrant, però probablement no durarà més enllà d’avui. Per demà tot hauria de tornar a estar en ordre. Tingues paciència!
 
Aquari
Les qüestions laborals podrien anar tan lentament avui que podríeu tenir la temptació de retirar-vos. No pensis a pensar així! És només un d’aquests dies en què res no va bé, tot i que bàsicament tot hauria d’anar molt bé per a vosaltres. No espereu molts progressos avui i, sens dubte, no espereu res més que la foscor dels vostres col·legues. Busca oportunitats per poder distreure’t amb algunes rialles
Peixos
Si teniu alguna cosa que esteu intentant estudiar, aquest no és el dia per fer-ho. És probable que la vostra concentració hagi desaparegut i que el que llegiu probablement us soni molt estrany. Tret que sigui realment necessari, el millor seria deixar els llibres de banda fins demà, ja que probablement no podreu absorbir molt avui. Intentar llegir podria conduir a la il·lusió que heu après alguna cosa. Assegureu-vos de posposar l’estudi.
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts