Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Massa exposició a llibres, diaris i ordinadors pot provocar mals de cap i fatiga visual, així que tracta d'exercir una mica de cautela quan treballis amb lletra petita o text d'ordinador. Els pensaments d'amor i romanç podrien interferir amb la teva capacitat per fer la teva feina amb eficàcia. Pots tenir la temptació de passar la major part del teu temps a el telèfon. Tots tenim dies així, així que no lluitis contra això.

Taure Per naturalesa tens dots psicològiques i no necessites conèixer algú bé per avaluar amb precisió els seus pensaments i motius. Avui aquesta capacitat va molt més enllà de les fronteres de la psicologia i arriba a ser la d'un mèdium. Els sentiments de les persones et salten a la vista. La lectura dels titulars de premsa et dóna idees estranyes sobre el futur. També pots experimentar somnis intensos i vius. Anota amb cura els símbols dels teus somnis. Et sorprendrà el que et diuen.

Bessons Un assumpte emocional amb un membre de la teva família podria donar-te ganes de fugir i amagar-te. No lluitis contra l'impuls. Això pot ser just el que necessites per aclarir la teva ment pel que fa als problemes i curar la teva ment abans d'enfrontar-te a aquesta persona una altra vegada. També podries rebre algunes revelacions més aviat desconcertants sobre la teva persona i dels vells traumes que has oblidat fa temps. No lluitis contra ells tampoc. Simplement allibera't d'ells.

Cranc Els problemes emocionals arrelats en el passat podrien fer que avui sentis inhibició. També podries caminar una mica més sensible que de costum i veure insults on no n'hi ha. Frena l'impuls de ofendre't. Tracta de confrontar i alliberar els vells problemes o, al menys, prométete tractar-los més tard. Després sé molt agradable amb els que t'envolten. Has sentir-te millor a la fi de el dia.

Lleó Friccions o altres problemes a la feina poden fer que vulguis deixar mals hàbits, però les preocupacions relatives a els diners podrien impedir que ho facis. Definitivament, has de tornar a avaluar la teva situació. Potser un canvi de treball és just el que necessites ara. És possible que tinguis talent sense explotar que podria ajudar-te a guanyar millor i és possible que també vulguis practicar aquests talents. Pensa en això. I si realment creus que vols un canvi, veu per això.

Verge Pots tenir un dia meravellós avui. El teu imaginació, intuïció i creativitat són grans, i la teva inspiració cap a les noves obres d'art podria omplir el teu cor i ment. Vas a estar molt feliç a l'discutir les teves idees amb qualsevol persona que mostri interès. L'únic punt fosc en el dia pot ser que un nen, amic o amant s'enfadi perquè se senti ignorat. No et preocupis. Sortirà d'això.

Balança En general, tendeixes a ser una persona molt orientada físicament, però avui és més probable que vulguis mirar a l'interior, potser per experimentar amb les teves pròpies habilitats psíquiques o estudiar conceptes espirituals. També pot ser que t'interessin més del que és habitual les arts, especialment les que provenen d'altres cultures. Seràs avui molt més contemplatiu / a de l'habitual. Podria resultar aclaridor anotar els teus pensaments.

Escorpí Les consideracions financeres podrien retardar l'inici d'un nou projecte que has volgut començar durant molt de temps. Potser no tens absolutament els fons que necessites, o potser el cost és una mica més alt del que s'esperava. No caiguis en la desesperança. Això és només un altre retard temporal. Retalla el pressupost i fes substitucions per baixar-lo més. Utilitza el teu enginy innat per trobar solucions i el projecte hauria d'estar llest just a temps.

Sagitari El dia es pot veure temporalment afectat per un escàndol d'algun tipus. Part del teu entorn, especialment les dones, poden conspirar fent xafarderies. El teu curiositat es despertarà sens dubte, però no tinguis la temptació d'unir-te a aquestes persones. Hi ha més en la situació del que sembla, i voldràs conèixer tots els fets abans de treure conclusions. ¡Concentra't en els teus propis interessos i en les preocupacions sobre l'escàndol més tard!

Capricorn Ets una persona intuïtiva per naturalesa, però avui és molt probable que tinguis una onada de premonicions psíquiques. Les mirades cap al teu propi caràcter podrien portar vells traumes a la superfície perquè puguis alliberar-te d'ells. Els teus somnis podrien ser especialment intensos i bastant desconcertants, encara que no d'una manera negativa. Anota'ls. El teu sentit de l'estètica és també molt gran. No et sorprenguis si descobreix que l'art impressionista et ve per natura.

Aquari El sexe i el romanç estan molt presents en la teva ment avui. Sents una passió especial i les teves emocions són riques i profundes. En moments com aquest és molt probable que vulguis concentrar-se en el teu propi plaer, però, és important prestar atenció a la teva parella. Les novel·les i pel·lícules atrevides podrien ser especialment atractives, i és possible que juguis amb la idea de comprar llenceria. Vés per això!

Peixos Un membre de la família podria estar sentint-se una mica trist, i pots tenir la temptació de xerrar amb tal per aixecar l'ànim. No ho facis. No respondrà bé i això podria crear tensió a la llar. És probable que la teva pròpia confiança camini al punt més baix. Tendeixes a ser el teu pitjor crític quan les coses van bé, però avui tens una mica de confusió. Tracta de tenir justícia amb totes les persones que t'envolten i amb tu també.

tracking