'Paraíso' a Movistar+

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Enmig de la incertesa del coronavirus, Movistar+ no ha deixat de banda la seva ficció original. Ho demostra amb Paraíso, una nova sèrie produïda en col·laboració amb Globomedia (The Mediapro Studio), que fusiona thriller i les aventures adolescents. El resultat és una de les produccions més atractives de les que han d’arribar al catàleg de la plataforma, que ja ha posat data al seu desembarcament.

L’estrena de Paraíso tindrà lloc el 4 de juny. D’aquesta manera, el projecte creat per Fernando González Molina, Ruth García i David Oliva segueix els passos de Palomares (22 d’abril) i Reyes de la noche (14 de maig). L’elenc adult està format per Macarena García, Iñaki Ardanaz i Gorka Otxoa, mentre que el juvenil l’integren Pau Gimeno, Cristian López, León Martínez, Héctor Gozalbo, María Romanillos i Patricia Iserte. Per part seva, el mateix González Molina ha assumit les tasques de director.

En aquesta ocasió, el cineasta navarrès, responsable de films com Palmeras en la nieve, desenvolupa en un concepte original, que té com a protagonistes un grup d’adolescents que miren d’indagar sobre la desaparició de tres noies d’un poble costaner. El misteriós esdeveniment va passar a la discoteca Paraíso i la recerca oficial ha quedat estancada. Per tant, és a les mans del grup d’amics desentranyar la incògnita, que no triga a adquirir tints sobrenaturals.

NOVA TEMPORADA DE 'DETRÁS DEL INSTANTE'

La 2 de TVE manté la seva aposta per la sèrie documental sobre fotografia Detrás del instante, i avui n’estrena la seva segona temporada, formada per 13 capítols. La sèrie que aborda la trajectòria de les grans referències de la fotografia espanyola i les seves obres més reconegudes tindrà com a primer protagonista el gallec Manuel Outumuro (foto). En aquest primer capítol es narrarà la història d’una accidentada sessió de fotos amb Carmen Maura, que va suposar un abans i un després en la carrera de l’artista. Detrás del instante comença el seu recorregut explicant la història que hi ha darrere d’una fotografia, i després s’endinsa en la carrera de l’artífex de la imatge. Al llarg dels 13 capítols es recorren diferents èpoques i estils. A més d’Outumuro, els protagonistes també seran Estela de Castro, Andoni Canela, Isabel Muñoz, Tino Soriano o Isabel Azkarate. La sèrie documental s’emetrà cada dimecres a les 20 hores a La 2.

Nova temporada de 'Detrás del instante'

tracking