La proposta del dia

Presentació del llibre 'Bestiari pirinenc', d'Iñaki Rubio

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Presentació del llibre 'Bestiari pirinenc', d'Iñaki Rubio

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LLIBRES

-'PRESENTACIÓ DEL LLIBRE 'BESTIARI PIRINENC', D'IÑAKI RUBIO

Amb el Sr. Josep Majoral, cònsol major de Sant Julià de Lòria, i l’escriptor David Gálvez. Capacitat limitada. Cal reservar l’entrada gratuïta al telèfon 744 044 o bé per correu a biblioteca@comusantjulia.ad

Hora: 20 h.

Auditori Rocafort. Sant Julià de Lòria.

ACTIVITATS

-'SETMANA DE LA CREATIVITAT'

Tallers de condicionament acústic de sales, de fang i vidre, de joieria i esmalts, de segells, d’impressió 3D, pintura per extracció, de Txalaparta, creació d’una làmpada, autoretrats, creació de contingut i xarxes socials, cercle de percussió. Classes de dansa i espectacles de microteatre. Diferents horaris. Centre Cultural La Llacuna. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

-‘DESSINE-MOI L'ÉCOLOGIE'

L’exposició pretén obrir els ulls sobre l’estat del nostre planeta i les conseqüències de la nostra activitat sobre àmbits com la biodiversitat, la salut, etc.

MW Museu de l’Electricitat. Encamp.

Fins al 31 de desembre.

-‘KINTSUGI’

Un recull de 38 fotografies del famós artista audiovisual i teòric de la fotografia Joan Fontcuberta. El kintsugi és una tècnica tradicional japonesa que consisteix a reparar peces de ceràmica trencades marcant les fractures amb fil d’or. Museu Fàbrica Reig. Sant Julià de Lòria. Fins al 2 de maig.

-‘TALENTS AMB DENOMINACIÓ D'ORIGEN: DE RIGALT A PUIGDENGOLAS'’

Exposició que disposa d’una selecció de quadres d’artistes catalans que la col·lecció d’art de Crèdit Andorrà ha anat forjant des del 1989. Casas, Urgell, Mir o Meifrèn són alguns dels protagonistes de la mostra. Museu Thyssen. Escaldes. Fins al 9 de gener del 2022.

-'ESCAPADES’

Exposició de Josep i Ramon Moscardó. Entrada gratuïta. Art al Set Galeria. Escaldes-Engordany. Fins al 25 de maig.

-‘EXPOSICIÓ VIRTUAL 'LA DISCOTECA DE "PEDRA". ELS DISCOS ANTICS DE RÀDIO ANDORRA’’

Us convidem a visitar l’exposició virtual La discoteca de “pedra”, que hem organitzat per fer valer la recuperació del fons discogràfic de l’antiga Ràdio Andorra. Volem acostar el visitant a la complexitat de la conservació d’aquest singular patrimoni i explicar com es cuina als fogons de l’Arxiu de Ràdio Andorra.

En línia. Andorra la Vella.

VISITA

-'VISITA GUIADA NOCTURNA A ANDORRA LA VELLA: FESTIVAL DE LLUM I COLOR'

Vinguin a gaudir d’Andorra la Vella quan enfosqueix. En el marc d’un agradable passeig per la parròquia que a aquestes hores es converteix en un festival de llum i color que contribueix a alegrar considerablement els nostres sentits. Hora: 20 h. Plaça de la Rotonda. Andorra la Vella.

tracking