Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Els llibres i pel·lícules et poden inspirar a participar en activitats artístiques. El teu sentit de l'estètica està molt alt avui, i pots dibuixar la teva inspiració des de terrenys superiors. És possible que vulguis fer una passejada per una galeria d'art o un museu i tractis de percebre els sentiments de les persones del passat.

Taure Podries tenir una mica de diners i per tant és possible que decideixis treballar a casa teva. És probable que es tracti més d'una redecoració que d'una reparació important, ja que t'inclines més per la bellesa en aquest moment que per les qüestions pràctiques. El teu sentit de l'estètica és molt elevat, inspirat per les esferes superiors, i per tant, és probable que les decisions que prenguis avui sobre decoració siguin boniques. Mans a l'obra!.

Bessons Avui sents una inclinació especial pel psíquic i místic. És possible que desitgis llegir sobre aquests assumptes o assistir a una conferència o taller impartit per algú que coneix aquests camps. Comunicacions telepàtiques arriben fins a tu. No et sorprenguis si més d'una vegada durant el curs del dia tu i una altra persona diuen la mateixa cosa a el mateix temps.

Cranc Normalment ets una persona molt pràctica i amb els peus a terra, però avui pots tenir més inclinació de l'habitual cap al misticisme. Els assumptes espirituals semblen extremadament atractius, i podries trobar-te gravitant cap a les llibreries metafísiques o les recerques de discussions amb persones que estan ben versades en la matèria.

Lleó Les activitats de grup relacionades amb temes de meditació, psíquics o espirituals, o activitats artístiques, són probablement molt atractius per a tu en aquests moments. Avui és el dia perfecte per començar una classe o assistir a una conferència sobre aquests temes. Podries conèixer a persones interessants que es converteixin en amics propers.

Verge Les obligacions amb els altres podrien fer que t'inclinis per quedar-te a casa avui, però els temes professionals importants podrien portar-te a treballar. Això podria causar un conflicte intern, i pot ser que hagis de enfrontar-te a una elecció. Només tu pots prendre aquesta decisió, però tracta d'actuar amb objectivitat i prendre tots els fets en consideració.

Balança La teva imaginació està avui pels núvols. El teu interès per les qüestions místiques i metafísiques es troba com mai, i podries trobar-te passejant per les llibreries de New Age. Viatjar a llocs distants pot semblar especialment atractiu, i és possible que somiïs amb volar a l'Índia, Israel, Egipte o Irlanda. Tot això és meravellós, sempre que romanguis amb els peus a terra.

Escorpí Algunes notícies meravelloses relatives a els diners i els assumptes professionals podrien arribar-te avui. El teu natural bondat i compassió pels altres t'ha portat a fer alguns bons amics que també són valuosos contactes de negocis. Això, sens dubte, està donant els seus fruits. El teu sentit de l'estètica està com mai, de manera que aquest és un gran dia per iniciar qualsevol projecte creatiu que tinguis en ment.

Sagitari Un conflicte menor amb una parella romàntica en el matí és probable que acabi amb una emotiva reunió i molta tranquil·litat a mitja tarda. El final del dia podria trobar-los a tots dos planejant un viatge romàntic a l'estranger, o fins i tot als restaurants que vols provar! Les discussions sobre assumptes espirituals o psíquics també poden apropar-los.

Capricorn La teva intuïció, imaginació i perspicàcia t'han servit bé a la feina i han de donar fruits aviat. Un augment de sou, comissió o potser l'oportunitat d'invertir en l'empresa podrien ser-te oferts. El teu autoestima definitivament rebrà un impuls! També pots descobrir que la teva intuïció és molt més gran que de costum i la gent t'està buscant per això.

Aquari Pots comptar amb un dia molt idíl·lic i romàntic avui. Sents una calidesa i sensualitat especials i tendeixes a veure a la teva parella a través de lents color de rosa. És molt probable que la teva parella et vegi de la mateixa manera. Si has estat esperant per a un sopar per a dos, amb xampany, espelmes i roses vermelles, aquest és el dia apropiat. I no t'oblidis de la música de violí!.

Peixos Algú que és un estudiant de medicina natural pot venir a visitar-te i compartir algunes idees avui. Tendeixes a interessar-te per les qüestions relatives a la salut, i és possible que vulguis aprendre no només sobre les herbes i la nutrició, sinó també sobre la curació espiritual. Aquest és un bon moment per millorar les teves pròpies capacitats curatives, ja que la teva sensibilitat és alta i ets més capaç del que és habitual de sintonitzar amb les energies curatives.

tracking