La sèrie més cara?

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cada dia es van coneixent més detalls sobre la sèrie d’El Senyor dels Anells que prepara Amazon Prime Video, especialment pel que fa al pressupost amb el qual comptarà aquest projecte. Es tracta d’una superproducció a l’altura de les pel·lícules sobre la mateixa saga i que, segons informa Variety, superarà en xifres pressupostàries sèries com Joc de Trons o Bruja Escarlata y Visión. La plataforma ja va haver de pagar uns 250 milions de dòlars per comprar els drets de les novel·les de Tolkien.

La primera temporada comptarà amb un pressupost de 387 milions d’euros, com ha indicat el ministre de Desenvolupament Econòmic i Turisme de Nova Zelanda –país on es rodarà la ficció–, Stuart Nash. D’aquesta quantitat, la plataforma d’streaming s’embutxacarà uns 95 milions. Per tant, la sèrie d’El Senyor dels Anells pot ser la producció més cara de la història.

Cal tenir en compte que ni Amazon Studios ni New Line Cinema han fet declaracions confirmant o desmentint-ho, per la qual cosa hi ha la possibilitat que hi hagués una confusió amb les xifres. En comparació amb altres sèries del gènere, és una dada inaudita: cadascuna de les temporades de Joc de Trons va costar uns 100 milions de dòlars, mentre que les produccions de Marvel tenen un pressupost total d’entre 150 i 200 milions.

tracking