x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Televisió

Torna Stephen King

Apple TV+ estrena el 4 de juny ‘La historia de Lisey’, basada en la novel·la del prolífic autor de misteri, que també n’ha escrit el guió. Julianne Moore encapçala el repartiment.
Julianne Moore, en un fotograma de 'La historia de Lisey'.

Torna Stephen King

Julianne Moore, en un fotograma de 'La historia de Lisey'.

Actualitzada 18/04/2021 a les 07:02
Apple TV+, la plataforma televisiva de la companyia tecnològica, estrenarà el 4 de juny La historia de Lisey, una sèrie escrita íntegrament per Stephen King i dirigida pel xilè Pablo Larraín (Neruda). Julianne Moore protagonitza aquesta ficció que, en to de thriller, es basa en l’argument de la novel·la homònima que l’autor va publicar el 2006 sobre la vídua d’un famós escriptor que viu turmentada pels records i experiències sobrenaturals.

Apple va presentar aquesta setmana el tràiler de la sèrie, els vuit capítols de la qual estan escrits per King, una pràctica poc habitual en les adaptacions televisives d’obres literàries. A més, Larraín i King han comptat amb el director de l’última pel·lícula de Star Wars, J.J. Abrams, com a productor al costat de l’estudi Warner Bros,

Aquesta no és la primera vegada que Abrams i King col·laboren, perquè ja van coincidir a Castle Rock i a la sèrie 22.11.63, que va protagonitzar James Franco. “Tinc una relació creativa amb J.J. Abrams que es remunta a Perdidos, quan Entertainment Weekly ens va reunir per xerrar sobre la sèrie”, va explicar el prolífic autor durant una roda de premsa.

La historia de Lisey és el projecte estrella de l’arsenal de novetats amb el qual la tecnològica pretén competir contra Netflix i HBO. Enguany, Apple TV+ estrenarà una desena de sèries que inclouen les comèdies Mythic Quest i Schmigadoon! i el drama Physical, protagonitzat per Rose Byrne. A més, també està preparant documentals sobre figures com els músics Mark Ronson i Louis Amstrong.

En els últims mesos, la companyia no ha escatimat en pressupost per fitxar rostres populars de la televisió com Jennifer Aniston, Oprah Winfrey i Keira Knightley, al costat d’icones del cinema com Martin Scorsese, Sofia Coppola, Ewan McGregor o Tom Hanks.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts