Televisió

Enllestint el repartiment

L’actor Gabriel Luna anuncia que s’incorpora a l’elenc de la sèrie ‘The Last of Us’, l’adaptació del popular videojoc que prepara Craig Mazin (‘Chernobyl’) per a HBO.

Enllestint el repartiment

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’actor llatí Gabriel Luna passarà de ser el dolent de Terminator: Dark Fate (2019) a unir-se a l’adaptació televisiva del videojoc The Last of Us que està preparant a HBO Craig Mazin, el creador de Chernobyl. Luna compartirà escenes amb el també hispà Pedro Pascal i amb la jove Bella Ramsey, que al febrer van ser anunciats com a protagonistes d’aquesta sèrie.

En un missatge publicat a Twitter, Luna es va mostrar “orgullós” d’incorporar-se a aquest projecte d’HBO. “M’agrada moltíssim la feina que han fet Pedro Pascal i Bella Ramsey i estic molt content d’endinsar-me en aquesta aventura amb ells en el paper de Tommy Miller, va afegir l’intèrpret, que també ha aparegut a la sèrie Agents of S.H.I.E.L.D. o a la pel·lícula Transpecos (2016).

The Last of Us és un famós videojoc postapocalíptic que es va presentar el 2013 i que va causar sensació a la consola PlayStation. La molt esperada seqüela d’aquest títol, The Last of Us Part II, es va publicar el juny passat i el 2020 es va emportar el premi al joc de l’any en els Game Awards, els Oscar dels videojocs.

Pedro Pascal donarà vida a la sèrie a Joel Miller, Bella Ramsey interpretarà Ellie, i Gabriel Luna s’encarregarà de Tommy, germà del protagonista. Pascal i Ramsey tenen un passat en comú ja que tots dos van participar a Game of Thrones. Pascal, tota una estrella per The Mandalorian, va encarnar a Game of Thrones Oberyn Martell, mentre que Ramsey es va posar a la pell de Lyanna Mormont, un petit paper que va meravellar els fans de la sèrie de fantasia èpica fins a convertir-se en un dels personatges favorits del públic.

Els plans per a la sèrie sobre The Last of Us es van donar a conèixer el març de l’any passat. Neil Druckmann, màxim responsable del videojoc, estarà totalment involucrat en l’adaptació televisiva.

tracking