x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 16/04/2021 a les 07:37
Àries
Les activitats de grup podrien ser una mica inquietants per a tu avui. Les converses podrien convertir-se en furioses baralles i això podria perjudicar el teu desig d'harmonia. Una gran quantitat de desinformació pot intercanviar-se avui i causar confusió i mal geni. Queda't a casa si pots, però si has de sortir, no tinguis por de fer-ho al primer senyal de discussió. De totes maneres, no és probable que aconsegueixis molt després d'això.

Taure
És probable que un membre de la teva llar estigui en un estat d'ànim molt estrany avui. Aquesta persona ha escoltat una notícia que és confusa i incerta, de manera que probablement es pregunta quin efecte tindria sobre la teva situació. Si discuteix amb tu, el millor consell que podries donar seria no entrar en pànic fins que hi hagi una oportunitat de comprovar els fets.
 
Bessons
Els intents de contactar amb altres persones en diferents estats o països estrangers podrien sortir malament, ja que la tecnologia que pensem que mai té problemes, com el telèfon o Internet, pot no funcionar, potser a causa de erupcions solars. No té gaire sentit lamentar-se per això, ja que això està més enllà de l'control humà. L'únic que pots fer és esperar! Mentrestant, fes altra cosa que t'emocioni.
 
Cranc
Les màquines que intervenen en les transaccions financeres, com caixers automàtics, sistemes de telefonia o llocs web de bancs poden funcionar malament avui, així que pot ser que hagis de recórrer a manejar diners d'una manera passada de moda: anar a el banc o escriure xecs. Les tempestes elèctriques o les flamarades solars poden interferir amb els senyals satelitales, així que no hi ha molt que puguis fer.

Lleó
Aquest podria ser un bon dia per prendre una mica de temps per a tu. El contacte amb els altres, no importa el molt que els estimis, és probable que no vagi bé, perquè la majoria de la gent està inquieta i probablement amb estats d'ànim d'incertesa. Aquest és un bon dia per posar-se a el dia amb les teves lectures o navegar per la xarxa i treballar en projectes propis que pots haver estat descuidant durant un temps.

Verge
Pot ser que alguns dies et sigui difícil sentir motivació, però si alguna vegada hi ha hagut un dia en el que t'ha resultat més fàcil que d'altres, seria avui. Trobaràs que la teva ment està molt en sintonia amb la situació que t'envolta i que el teu sentit de la terra està ajudant a manifestar el que vols portar a la vida. Hi ha una sensació de restricció i limitació de temps que t'empeny a actuar ara.


Balança
Raresa és la paraula clau per avui. Potser informació dels diaris o Internet que et sembla molt estranya et inundi avui. Hi ha una raó per això. És molt probable que es tracti de desinformació! No tinguis por de prendre-t'ho amb cautela, tot i que altres s'ho prenen molt seriosament. Aferra't al teu escepticisme, i no passis informació a menys que la presents amb una opinió sincera.
 
Escorpí
Els rumors poden estar circulant avui, el que podria causar cert pànic. Alguns dels teus amics i companys de treball podria dir-a casa per discutir l'assumpte. No obstant això, aquests rumors es basen probablement en poc més que xafarderies, així que no te'ls prenguis seriosament. Algú podria tenir un interès personal i tendir a exagerar tot. Tracta de no participar en aquests xafarderies.
 
Sagitari
Estranyes notícies que arriben de lluny, possiblement a través de correu electrònic o Internet, podrien estar estenent com la pólvora entre la gent que coneixes i causant molt entusiasme. Vés amb compte amb no emocionar-se massa, perquè és probable que la informació t'arribi distorsionada després de viatjar de boca en boca. Considérala interessant, pensa en això, però no t'ho prenguis seriosament llevat que fonts fiables t'ho confirmin.
 
Capricorn
Algunes novetats bastant inquietants sobre les tendències de l'economia mundial podrien fer que tu i tots al teu voltant es preocupin pel futur financer. Tingues fe. El que estàs escoltant pot resultar ser una desinformació total. El futur és, probablement, serà molt diferent de la imatge que treus de les notícies. De fet, pots trobar que els teus finances personals prenguin un gir definitiu per bé.
 
Aquari
Les trobades amb els amics avui podrien ser una mica inquietants, ja que un assistent podria manifestar una opinió o possibilitat que sembli més aviat xocant. Aquesta opinió, però, és probable que es basi en rumors, xafarderies i desinformació, per la qual cosa seria una bona idea suggerir que aquests conceptes s'explorin per tal d'aclarir els fets. Probablement resultaran ser molt més positius del que escoltis avui.
 
Peixos
Algú proper podria desenvolupar alguns símptomes estranys que li facin entrar en pànic. Mai està de més consultar a un metge, però quan aquesta persona ho faci, és probable que descobreixi que aquests problemes no són, probablement, res més que l'estrès, excés de treball o excessos amb el menjar o beguda. Per tant, no t'espantis! Podries trobar-te fent trucades telefòniques o encàrrecs perquè tal amistat pugui descansar una mica.
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts