x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Televisió

Netflix aposta pel 'reality'

Un espai amb Mónica Naranjo sobre confiança entre parelles i un ‘docu-reality’ sobre la ‘influencer’ Georgina Rodríguez, principals novetats de la plataforma a Espanya.
Netflix aposta pel 'reality'

Netflix aposta pel 'reality'

Netflix aposta pel 'reality'

Actualitzada 16/04/2021 a les 07:40
Amor con fianza és el títol d’un nou programa de telerealitat que prepara Netflix, presentat per Mónica Naranjo i que posarà a prova la relació i la confiança de sis parelles en un lloc exòtic, va confirmar ahir el seu vicepresident de continguts per a Espanya i Portugal, Diego Ávalos. També va anunciar un altre reality protagonitzat per la model, empresària i ballarina Georgina Rodríguez, popular per ser la parella del futbolista Cristiano Ronaldo i com a influencer, amb 24 milions de seguidors a Instagram.

El programa serà “un retrat profund i emotiu de la dona que hi ha darrere de les fotos, els stories i els grans titulars”, en el qual “anirà revelant tots els aspectes de la seva vida, des de la part més pública i coneguda fins a la més personal”, segons una nota difosa ahir després de la presentació.

Aquests dos programes se sumen a Insiders, en fase de càsting, tot i que els potencials participants no saben encara a què s’enfrontaran, només que poden guanyar 100.000 euros.

Les altres novetats revelades ahir són la producció de tres noves sèries i dues pel·lícules espanyoles. Les sèries són Baruca, ambientada en un psiquiàtric, Intimidad, que començarà a rodar-se a Bilbao al maig, i una adaptació de la sèrie turca Si lo hubiera sabido (If only). Els films seran A través de mi ventana, sobre una popular novel·la juvenil, i la comèdia Eres tú.
  • #1 Pago la misma cuota que en españa, pero tengo derecho a menos contenido
    (17/04/21 04:37)

    per què en Andorra el catàleg de Netflix aquesta limitat ?, si tenim Netflix espanya perquè no aquesta inclòs tot el catàleg que hi ha a Espanya ?, no esta tot, ara això si els documentals per anomenar-los d'alguna manera sobre crims a espanya això tot, que trist cobrar la quota que hi ha a espanya bé que la cobren, i quan els sembla et posen alguna cosa en espanyol llatí, perquè Andorra aquesta ara en america llatina no a europa

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts