La proposta del dia

Colors per al planeta (2008-2018)

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Colors per al planeta (2008-2018)

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

MÚSICA

-‘EL PIANISTA CEC’

Trobada del Club de lectura musical: El pianista cec, de David Puertas, a càrrec de David Sanz i amb la visita de David Puertas, l’autor del llibre. Hora: 19 h.

Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

-‘DESSINE-MOI L'ÉCOLOGIE'

L’exposició pretén obrir els ulls sobre l’estat del nostre planeta i les conseqüències de la nostra activitat sobre àmbits com la biodiversitat, la salut, etc.

MW Museu de l’Electricitat. Encamp.

Fins al 31 de desembre.

-‘KINTSUGI’

Un recull de 38 fotografies del famós artista audiovisual i teòric de la fotografia Joan Fontcuberta. El kintsugi és una tècnica tradicional japonesa que consisteix a reparar peces de ceràmica trencades marcant les fractures amb fil d’or. Museu Fàbrica Reig. Sant Julià de Lòria. Fins al 2 de maig.

-‘COLORS PER AL PLANETA (2008-2018)’

ArtCamp Andorra Colors per al Planeta és una trobada internacional d'artistes de la pintura que té lloc a Andorra cada dos anys, des del 2008, a iniciativa de la Comissió Nacional Andorrana per a la UNESCO.

Centre cultura La Llacuna.

Andorra la Vella. Fins al 16 d’abril

-‘TALENTS AMB DENOMINACIÓ D'ORIGEN: DE RIGALT A PUIGDENGOLAS'’

Exposició que disposa d’una selecció de quadres d’artistes catalans que la col·lecció d’art de Crèdit Andorrà ha anat forjant des del 1989. Casas, Urgell, Mir o Meifrèn són alguns dels protagonistes de la mostra. Museu Thyssen. Escaldes. Fins al 9 de gener del 2022.

-‘EXPOSICIÓ VIRTUAL 'LA DISCOTECA DE "PEDRA". ELS DISCOS ANTICS DE RÀDIO ANDORRA’’

Us convidem a visitar l’exposició virtual La discoteca de “pedra”, que hem organitzat per fer valer la recuperació del fons discogràfic de l’antiga Ràdio Andorra. Volem acostar el visitant a la complexitat de la conservació d’aquest singular patrimoni i explicar com es cuina als fogons de l’Arxiu de Ràdio Andorra.

En línia. Andorra la Vella.

VISITA

-'VISITA GUIADA NOCTURNA A ANDORRA LA VELLA: FESTIVAL DE LLUM I COLOR'

Vinguin a gaudir d’Andorra la Vella quan enfosqueix. En el marc d’un agradable passeig per la parròquia que a aquestes hores es converteix en un festival de llum i color que contribueix a alegrar considerablement els nostres sentits. Hora: 20 h. Plaça de la Rotonda. Andorra la Vella.

-'VISITA GUIADA PER ANDORRA LA VELLA'

Visitem d’una forma distesa els llocs més emblemàtics i interessants d’Andorra la Vella, incloent-hi el centre històric. Al nostre punt de trobada comencem explicant i analitzant l’escultura La noblesse du temps del geni Salvador Dalí. Cada dia a le 10.30 h i a les 16 h. Plaça de la Rotonda. Andorra la Vella.

-'VISITA GUIADA PER ESCALDES - CALDEA I LA IMPORTÀNCIA DE L’AIGUA TERMAL'

Visitem els llocs més emblemàtics i interessants d’Escaldes, Caldea i fem referència a la importància que l’aigua termal ha tingut a la història de la parròquia. Hora: 16 h.

Parc de la Mola. Escaldes-Engordany.

tracking