x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 15/04/2021 a les 07:49
Àries
Els malentesos desafortunats ocorreran amb menys freqüència si baixes el ritme i et centres. Recorda que pots fer coses per a tu. No tinguis la sensació que l'aprovació dels altres és absolutament necessària abans de fer-li front als projectes que vols dur a terme. La teva ment t'està instant a prendre la iniciativa avui, així que sigues lliure de fer-ho.

Taure
Les activitats que requereixin restricció i disciplina de la teva part poden ser causa de tensió i portar-te l'oposició del teu món avui. La bona notícia és que la teva ment està clara i has de sentir en sintonia amb la gent que t'envolta. Detecta els vostres aliats i té cura d'ells. Recorda'ls als altres el molt que signifiquen per a tu. Els aspectes més importants de la teva vida són els teus amics i familiars, de manera que has de tractar-los amb amor incondicional.
 
Bessons
El teu foc intern es pot sentir una mica asfixiat avui per un bany de realitat. Dóna-li a la gent el benefici del dubte. Són més perspicaços del que penses. De fet, és possible que et toqui aconseguir una retroalimentació honesta avui d'algunes persones de la teva confiança. Podria ser-te difícil aclarir la veritat de la teva situació actual, ja que et sents al mig de la voràgine. Tingues en compte la perspectiva d'una altra persona.
Cranc
La planificació acurada que has realitzat està començant a donar els seus fruits, però vés amb compte de no alienar als altres en la teva recerca de ser el / la millor. Potser no te n'adonis de com les teves dures paraules afecten les persones que t'envolten. Sé més sensible als sentiments dels altres. Centra't i sigues valent en les teves accions. El dubte pot fer que perdis el control de la situació.

Lleó
Una mica de cultura estrangera pot ser el que necessites en aquest moment per renovar les coses una mica. Pot ser que no sentis una connexió molt forta amb l'entorn que t'envolta. Podries estar tenint ànsies d'estendre les teves ales i explorar la teva llibertat. Comença amb una mica petit però pensa en gran. Surt de la rutina i explora més pel teu compte.

Verge
Pots tenir visitants a casa avui per parlar de negocis d'algun tipus, potser relacionats amb la feina o potser amb un projecte que estàs desenvolupant pel teu compte. Si no tens compte, però, podries estancarte en converses que són més socials que pràctiques i, per tant, perdre de vista les raons per les quals es van reunir. Mantingues l'atenció en l'assumpte que t'ocupa i els resultats podrien sorprendre't gratament.


Balança
És possible que sentis una mica de restricció que eviti que et dediquis avui als teus plans. Pot ser que la teva ment se sent inquieta i que tinguis ànsies per posar-te en marxa, però hi ha un sentiment de disciplina i prudència que et fastigueja i et insta a reduir la velocitat. Aquesta podria no ser una mala idea. Disciplina i força de voluntat poden ser exactament el que necessites per arribar a on vas.
 
Escorpí
Descobriràs que una ment sensible que estigui oberta a tot i a cada possibilitat és exactament el que necessites en aquest moment, per tal de tenir èxit en assolir tots els objectius en què estàs treballant. Trobaràs que el teu sentit de l'deure i la necessitat de plans i objectius sòlids són elements claus per arribar a on necessites estar. Recopila informació i elabora un pla d'atac que estigui ben pensat.
 
Sagitari
Avui és un bon dia per tenir receptivitat a les energies d'altres persones. Trobaràs que una actitud sensible cap a les persones que t'envolten, juntament amb una mica de treball dur i la voluntat de complir amb les teves responsabilitats, crearan una combinació guanyadora imparable. Fes servir aquest dia per recollir dades i planificar les teves metes.
 
Capricorn
Trobaràs que la teva ment és aguda i penetrant avui. Assegura't de mantenir l'enfocament i d'organitzar-te. Tens el poder de la disciplina darrere de tu que t'ajudarà a expressar-te en un dia com avui. Tingues en compte que la teva forma d'obrir-te als altres i la teva increïble sensibilitat són alguns dels teus dons més grans. Usa el teu poder de crear prosperitat per a tu mateix / a, però fes-ho sense danyar o manipular els altres.
 
Aquari
Hi ha una tossuderia aspra avui que pot obstaculitzar el teu progrés. És possible que hi hagi corrents d'oposició que poc a poc van desgastant el teu poder mental. Assegura't que no caure en el parany de la culpa o de la sensació de pesar. Aquestes són emocions inútils de les que simplement pots prescindir. Si la gent està sent negativa o irracional, simplement allunya't de la situació i troba una millor.
 
Peixos
Hi ha forces que treballen a favor teu que has d'assegurar d'agafar i aprofitar. Trobaràs que el teu sentit de l'deure i capacitat de planificar estan donant fruits molt positius. Trobaràs que ets capaç de completar unes quantes coses de la teva llista avui. Pensa abans d'actuar i pren-te un temps per descansar i recuperar energia si cal.
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts