Televisió

Apocalipsi nòrdica

El realitzador d’‘Otra ronda’, Thomas Vinterberg, prepara la seva primera sèrie, ‘Families Like Ours’. La història se centra en l’evacuació d’una Dinamarca inundada.

Apocalipsi nòrdica

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A Thomas Vinterberg li ha costat passar-se al món de les sèries. Amb el film Otra ronda, el cofundador del moviment Dogma finalment ha rebut l’atenció global que mereixia, i ara el pròxim pas serà desenvolupar la seva primera ficció televisiva. El projecte porta com a títol Families Like Ours i suposarà una nova col·laboració amb la productora Zentropa, instaurada als anys noranta pels seus compatriotes Lars von Trier i Peter Aalbaek Jensen.

La sèrie ha rebut llum verd per part de la cadena danesa TV2, però es desconeix, ara com ara, quina plataforma d’streaming s’encarregarà de la seva difusió internacional. Com avança Variety, Families Like Ours comptarà amb sis episodis dirigits per Vinterberg, qui també s’ha encarregat d’escriure els guions al costat de Bo Hr. Hansen.

El debut televisiu de Vinterberg ha estat un any en desenvolupament i està previst que comenci a rodar-se a final d’aquest any o a començament del 2022. La seva trama tindrà un to apocalíptic, ja que arrencarà amb la progressiva inundació de Dinamarca, que provoca una dramàtica diàspora. Aquelles famílies que compten amb més recursos marxen a països pròspers, mentre que la resta han de recórrer a ajudes governamentals per poder relocalitzar-se. L’evacuació desperta enormes friccions, però també aliances.

tracking