x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 14/04/2021 a les 06:53
Àries
Els llibres, lectures i altres fonts d'informació relacionades amb els assumptes espirituals, metafísics o religiosos podrien fer que la teva ment estigui molt ocupada. El que llegeixis o es escoltis és probable que sigui fascinant, però podries sentir massa aclaparament com per treure-li algun sentit a hores d'ara.

Taure
Una fita molt important relacionada amb els negocis o les finances podria requerir que prestis molta atenció a la paperassa avui. És probable que passis la major part del dia amb això ja que hi ha un termini. Vés amb compte, però, amb no deixar-te atrapar per una recerca de la perfecció que et estressi.
 
Bessons
La creació d'una nova societat de negocis pot requerir de molta paperassa avui. Podria ser realment tediós intentar trobar-li sentit a el caos, però és important per a tu, de manera que és probable que siguis més persistent del que és habitual. Algú més familiaritzat amb aquests assumptes podria explicar-te els pros i els contres.
Cranc
Els documents legals que afecten la teva negoci poden necessitar ser executats avui. Hi pot haver una gran quantitat de papers que organitzar, per no parlar de la usual càrrega, la qual sembla indesxifrable. No et posis massa impacient, però, ja que això és important. En comptes, troba a algú més familiaritzat amb aquest tipus de coses i tracta que t'expliqui tot.

 
Lleó
Avui pots considerar la possibilitat de realitzar una inversió en temps, energia i potser una mica de diners en un projecte creatiu d'algun tipus. Això també podria incloure d'alguna manera la tecnologia moderna. Podries tenir diversos companys que volen treballar amb tu en això i per tant el projecte sencer pot resultar ser molt emocionant.

Verge
Persones de certes àrees d'interès, tals com el dret, l'educació o l'escriptura i l'edició, podria creuar-se en el teu camí avui. Això podria implicar la teva feina, o potser aquestes persones assisteixin a un esdeveniment social que tinguis a casa teva. De qualsevol manera, alguna informació fascinant i útil podria arribar-te que alteri la teva forma de pensar i et empenta subtilment en una nova direcció.


Balança
Una ràfega d'excés d'ambició pot fer que canalices una gran part de la teva energia física i mental en el treball que estàs fent en aquests moments. Això podria implicar d'alguna manera el escriure, ensenyar o parlar. Com a resultat de la teva zel, teu cos podria estar esgotat, però el teu ment estarà girant coma una baldufa, tot i que els pensaments que vénen poden ser dispersos.
 
Escorpí
Pot ser que la propera visita d'algú proper et faci treballar hores extres per arreglar casa teva. Per tant, podries tenir la temptació de tornar-te a la bogeria comprant objectes decoratius. Això està bé fins a cert punt, però compte! Algunes de les coses què es veuen bé a la botiga poden no tenir el mateix aspecte una vegada que arribin a casa. El teu hoste té més interès en veure't a tu. Decora amb moderació, ¡i diverteix-te fent-ho!.
 
Sagitari
Treballar a casa pot ser la resposta per a tu avui. Podries sentir un esgotament físic i mental a treballar tan durament, però encara tens importants tasques de completar. Pots funcionar millor en el teu propi terreny en aquest moment, sense haver de lluitar contra els problemes de trànsit i estacionament. Tendeixes a ser molt conscient pel que fa a la feina es refereix, de vegades per a la teva perjudici.
 
Capricorn
Pots rebre notícies sobre el teu lloc de treball o de la gent amb qui treballes que podrien provocar alguns dubtes sobre el teu futur en aquesta organització. Pots sentir que no estàs arribant a cap costat. Podries estar considerant la possibilitat de canviar de feina o fins i tot de carrera professional. Algú pot proposar-te un tipus d'oportunitat que mai havies considerat abans.
 
Aquari
Els tràmits que tenen a veure amb diners poden semblar una mica aclaparadors avui, i pots demanar consell o ajuda a un amic. Aquesta persona probablement sap de què es tracta tot això, així que escolta, ¡encara que és possible que no entenguis molt del que diu! Els beneficis financers podrien estar a la vista. Potser tinguis fantasies extravagants que vas a comprar tot.
 
Peixos
La paperassa tediós i avorrit que has de gestionar per al teu negoci pot suposar una molèstia ara, però ha de portar-te una gran quantitat de beneficis més tard. Per tant, desitjaràs exercir la teva consciència habitual per tal d'assegurar que es completi. El teu diligència i dedicació han d'atraure l'atenció dels que manen, així que espera algun tipus d'avanç. T'espera l'èxit creixent i imparable!.
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts