Nous fitxatges a 'Toy Boy'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’actor Álex González serà un dels nous protagonistes de la segona temporada de la sèrie Toy Boy, que ja es troba en ple rodatge, segons ha informat Atresmedia. La gravació s’està duent a terme a la Costa del Sol, un escenari de luxe que acollirà els enregistraments per diferents localitats de la zona durant els pròxims mesos, ha apuntat l’empresa, que produeix la sèrie en col·laboració amb Plano a Plano.

González se suma com a protagonista a Jesús Mosquera, Cristina Castaño i María Pedraza mentre que l’actriu italiana Federica Sabatini és una altra de les noves incorporacions. Al costat d’ells, l’elenc de Toy Boy es completa amb Carlo Costanzia, José de la Torre, Raúl Martiato, Juanjo Almeida, Pedro Casablanc, María Pujalte, Adelfa Calvo, José Manuel Seda i Miriam Díaz-Aroca, entre altres. Els nous episodis de la sèrie podran veure’s en primícia a Atresplayer Premium, la plataforma de pagament d’Atresmedia, i després s’emetran a Netflix, una fórmula que totes dues companyies ja han explorat amb altres sèries.

Toy Boy és un thriller rodat íntegrament a la costa malaguenya, que té com a protagonista un stripper de Marbella, Hugo Beltrán, que després d’una nit de festa i excessos es desperta al seu veler al costat del cadàver del marit del seu amant. L’argument d’aquesta temporada arrenca quan Hugo ja ha aconseguit demostrar la seva innocència per l’assassinat de Philip Norman, però els enemics que s’ha guanyat en el procés volen cobrar-se el deute.

Creada per César Benítez, Juan Carlos Cueto i Rocío Martínez, els productors executius d’aquesta segona temporada seran Montse García, Emilio A. Pina i Emilio Amaré, al costat de Pablo Roa i Fernando Sancristóbal. La direcció anirà de nou a càrrec de Javier Quintas (La casa de papel), a qui en aquesta temporada se suma la directora Laura M. Campos.

tracking