Els superherois de Netflix

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Netflix és una empresa amb molts reflexos. Conscient que Disney deixaria de produir-li sèries de superherois de Marvel, el 2017 va decidir comprar Millarworld, el segell de l’autor de còmics Mark Millar. Ara és el torn de presentar una nova generació de superherois amb Jupiter’s Legacy, una sèrie el tràiler de la qual acaba d’estrenar-se a la plataforma.

I quan es diu que presenta una nova generació és en el sentit literal. La sèrie parla dels primers superherois de la Terra, la Unió, que s’enfronten al pas inevitable d’haver d’abandonar la primera línia i esperar que els seus fills puguin agafar les regnes. Estaran a l’altura de les circumstàncies? Sembla que no. Després de tenir pares que estan per sobre de la resta de la humanitat, tenen menys sentit de la responsabilitat i en alguns casos ràbia acumulada per haver tingut progenitors absents a casa.

L’aliança creativa darrere de la sèrie obliga a tenir esperança en la producció. A més de Mark Millar, responsable de títols com Kick-Ass o Kingsman, Netflix ha contractat com a guionista i showrunner Steven S. DeKnight, un productor forjat en la factoria de Joss Whedon amb sèries com Buffy, Angel i Dollhouse, que va estar al comandament de la primera temporada de Spartacus i que té experiència en el món dels superherois: va estar a Smallville i sobretot va ser el responsable de dirigir la primera temporada de Daredevil, la primera sèrie de Marvel de Netflix. El guionista escocès, seguint la pròpia tradició, ven la sèrie millor que ningú, i ja ha dit que és una mescla d’Els Venjadors, El Padrí 2 i 2001: Una odissea de l’espai.

El repartiment compta amb Josh Duhamel (Las Vegas), Leslie Bibb (Popular), Ben Daniels (The Crown) i Matt Lanter (90210). La primera temporada tindrà solament vuit episodis i s’estrenarà el 7 de maig.

tracking