La proposta del dia

El Pot Petit

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

El Pot Petit

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA D'AVUI

-'EL POT PETIT'

És l’hora que el públic familiar es diverteixi a l’Auditori Nacional d’Andorra amb la màgia i la il·lusió d’El Pot Petit. Els seus espectacles són molt més que concerts: són funcions participatives plenes de música, teatre, titelles i personatges divertits.

Dos sessions: a les 12 h i a les 17 h.

Auditori Nacional d'Andorra. Ordino.

XERRADES

-‘EL MANUAL DIGEST’

L’historiador i novel·lista Albert Villaró parlarà d’aquest llibre cabdal i del seu autor per entendre el devenir històric del país, i el seu manteniment com a país independent vorejat de dos potències colonials com Espanya i França.

Hora: A les 16 h

Museu Casa d’Areny-Plandolit. Ordino.

EXPOSICIONS

-‘KINTSUGI’

Un recull de 38 fotografies del famós artista audiovisual i teòric de la fotografia Joan Fontcuberta. El kintsugi és una tècnica tradicional japonesa que consisteix a reparar peces de ceràmica trencades marcant les fractures amb fil d’or. Museu Fàbrica Reig. Sant Julià de Lòria. Fins al 2 de maig.

-‘COLORS PER AL PLANETA (2008-2018)’

ArtCamp Andorra Colors per al Planeta és una trobada internacional d'artistes de la pintura que té lloc a Andorra cada dos anys, des del 2008, a iniciativa de la Comissió Nacional Andorrana per a la UNESCO.

Centre cultura La Llacuna.

Andorra la Vella. Fins al 16 d’abril

-‘CALDES, UN PROJECTE 100% D'ESCALDES-ENGORDANY’

Exposició de les propostes del concurs d'idees per crear espais que permetin el gaudi de l’aigua termal i de la vida cultural, artística i comercial a diverses zones d’Escaldes-Engordany. Espai Cades. Escaldes-Engordany. Fins el 10 d’abril.

-'CINEMATECA, D'EDMON'

Una exposició que mostra originals de les tires paròdiques de grans títols del cinema, sota el particular sedàs còmic del dibuixant Edmond, conegut al món de la vinyeta pel seu personatge Jan Europa.

Museu del Còmic. La Massana.

Fins al 30 de juny.

-‘TALENTS AMB DENOMINACIÓ D'ORIGEN: DE RIGALT A PUIGDENGOLAS'’

Exposició que disposa d’una selecció de quadres d’artistes catalans que la col·lecció d’art de Crèdit Andorrà ha anat forjant des del 1989. Casas, Urgell, Mir o Meifrèn són alguns dels protagonistes de la mostra. Museu Thyssen. Escaldes. Fins al 9 de gener del 2022.

-‘DESSINE-MOI L'ÉCOLOGIE'

L’exposició pretén obrir els ulls sobre l’estat del nostre planeta i les conseqüències de la nostra activitat sobre àmbits com la biodiversitat, la salut, etc.

MW Museu de l’Electricitat. Encamp.

Fins al 31 de desembre.

-‘EXPOSICIÓ VIRTUAL 'LA DISCOTECA DE "PEDRA". ELS DISCOS ANTICS DE RÀDIO ANDORRA’’

Us convidem a visitar l’exposició virtual La discoteca de “pedra”, que hem organitzat per fer valer la recuperació del fons discogràfic de l’antiga Ràdio Andorra. Volem acostar el visitant a la complexitat de la conservació d’aquest singular patrimoni i explicar com es cuina als fogons de l’Arxiu de Ràdio Andorra.

En línia. Andorra la Vella.

tracking