Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries No caiguis avui en el parany del "pobre de mi". Quan les coses no van de la manera que vols o et passen coses dolentes, pot ser molt fàcil caure en una mentalitat de víctima. No obstant això, tot i que no sempre podem controlar el que succeeix al nostre voltant, sempre tenim l'opció de decidir com anem a manejar la situació. El duel pot ser un element essencial per a la curació, però hi ha una línia molt fina. Tria seguir endavant i insisteix en ser una millor persona.

Taure Tracta d'assegurar avui el tenir una mica de temps de qualitat per a tu. El teu natura és la que desenvolupa el pensament intens, la creativitat, la sexualitat i l'emoció. Sense prou temps tot sol en un lloc que sigui còmode per a tu, pots començar a sentir esgotament. La irritabilitat o la retirada poden ser forts indicadors que ja és hora que estiguis tot sol amb tu per una estona. Fes alguns plans per al dia d'avui.

Bessons Avui pot ser un bon dia perquè puguis passar algun temps fent tasques creatives. Si bé és possible que estimis els esports, també tens una vena artística innata. L'alegria de crear alguna cosa és incommensurable, i el procés de producció d'un producte final pot ser molt divertit i terapèutic. L'artesania, forn de pa, construcció i jardineria són totes activitats que condueixen a això. Pren-te el temps per expressar-te a través de les teves aficions favorites.

Cranc Avui fes plans per escriure una carta, enviar una targeta de salutació o un paquet per a algú que està lluny. Això pot ser una cosa molt divertit de fer, especialment si la persona receptora no espera res de tu. Fotos, artesanies, galetes, dolços o llibres poden ajudar-te a omplir un meravellós paquet que enviar-li a algú especial. Fins i tot una simple targeta de felicitació realment pot alegrar el dia d'algú. Passa la bona vibra.

Lleó És un bon dia perquè puguis posar algunes d'aquestes idees creatives en marxa. Treu el teu material artístic favorit i diverteix-te explorant colors i dissenys. Si tens fills, considera la possibilitat d'incloure'ls en aquestes activitats. Et pots sorprendre a l'escoltar increïbles idees i pensaments innovadors que els teus propis fills tenen i que mai haguessis sospitat. Si no tens una "caixa d'idees" on les velles ampolles, femelles i cargols, botons, cintes i restes de material es poden guardar per moments com aquest, ¡comença una avui!

V

erge Passar el dia d'avui no hauria de plantejar un problema massa gran per a tu. Pots sentir un canvi d'aire que et pot donar la determinació i impuls a través dels quals veure els teus tasques i projectes. Fes alguns plans per a aquesta nit, com reunir-te amb amics o prendre part d'un esdeveniment que realment et intrigue. Fins llavors, segueix amb la teva tasca poc a poc. Vas a aconseguir que les coses acabin abans de donar-te compte.

Balança És un bon dia per treure la llista de compres. La teva capacitat per estalviar i ser eficient es veurà reforçada en aquest moment, així que per què no aprofitar-la? Pren-te uns minuts per revisar la publicitat recent o per recollir cupons abans de sortir. I si sents la temptació de gastar els estalvis en alguna cosa luxós, ¡torna a la llista! Mantingues el teu pressupost en ment i ves directament a la caixa quan hagis acabat.

Escorpí És molt probable que et mantinguis ocupat / a avui. Els aspectes energètics que estan actius realment poden fer que tinguis moltes ganes d'assumir tasques que necessiten ser fetes. Pots pensar en alguna cosa que preferiries fer? Bé, està bé, però una vegada que hagis acabat això, també hauria d'haver molt de temps per fer alguna cosa recreatiu. Aprofita a l'màxim aquest gran dia per dedicar-te a la feina ia la diversió.

Sagitari Per què no et prens un merescut descans avui? Després de tot, fins i tot tu necessites sortir-te d'aquesta cursa de bojos de tant en tant. Si hi ha algunes coses que realment necessites fer, encara pots fer plans per a l'oci o entreteniment després. Gaudeix d'una migdiada a la tarda o demana que et portin el sopar de fora. Dóna un passeig o pren-te un bany llarg. Cuida't.

Capricorn Pots rebre una visita inesperada avui. I és molt probable que sigui algú que realment necessita una mica de consol i suport. Tant si tens una llista enorme de coses que vols acabar o si estàs pensant en només emportar-amb calma, no rebutgis als teus amics. Les tasques i passatemps esperaran pacientment per tu, però les cures i el suport a algú que ho necessiti sovint no. Obre la teva porta i el teu cor si es presenta l'ocasió.

Aquari Avui és possible que vulguis parlar sobre els plans que tens o t'agradaria fer amb les persones amb les que vius. Si vius tot sol, no hi ha moltes possibilitats de que els teus plans afectin a ningú, però si vius amb algú tingues en compte a aquestes persones. Pot ser que algú més a la casa tingui algunes intencions de les que no eres conscient o pot ser que algú necessiti una mica de tu. Parla sobre les coses i tot sortirà bé.

Peixos Si alguna cosa t'està molestant avui, considera parlar amb la teva mare o una persona gran amb qui sentis comoditat. No importa on estiguem a la vida, segueix havent-hi una part de nosaltres que compta amb el suport i la cura d'algú amb més experiència. Aconsegueix una mica de força d'aquest recurs valuós realitzant una visita o trucant. Recorda que has de expressar la teva gratitud per aquesta relació de suport.

tracking