MacGyver s'acomiada

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Angus McGyver es prepara per a la seva última missió. CBS ha anunciat que la sèrie reboot de la mítica producció dels anys vuitanta, i que a Andorra es pot veure a través de Fox, finalitzarà amb la cinquena temporada. La ficció protagonitzada per Lucas Till s’acomiadarà definitivament del públic amb l’episodi que s’emetrà el 30 d’abril vinent als Estats Units.

MacGyver es converteix en l’última víctima de CBS d’aquest any. La cadena també ha anunciat el final de la comèdia Mom i els drames Navy. Investigación criminal i NCIS: New Orleans. El seu buit serà ocupat per la seqüela de CSI: Las Vegas, FBI: International, el remake nord-americà de la comèdia britànica Ghosts i un possible spin-off de Navy ambientat a Hawaii.

Amb tot, la notícia no és precisament una sorpresa, no tant per la seva audiència, que més o menys es manté, sinó pels escàndols que han envoltat la sèrie en l’últim any. Monica Macer va assumir les funcions de productora executiva i showrunner l’estiu passat en substitució del creador, Peter Lenkov, que va ser acomiadat després de saber-se que generava un clima tòxic al set de rodatge. La conducta de Lenkov era coneguda des de feia anys i no es limitava a MacGyver ja que, pel que sembla, també va haver-hi denúncies de membres dels equips de Hawaii 5.0 i Magnum.

'RICK AND MORTY' CINQUENA TEMPORADA EL 21 DE JUNY

Rick and Morty, l’exitosa sèrie animada de ciència-ficció d’Adult Swim, torna amb la seva cinquena temporada. Aquí es podrà veure a partir del 21 de juny, tan sols un dia després del seu llançament als Estats Units, a la plataforma HBO i a TNT, tant en el canal de televisió lineal com en els serveis de vídeo sota demanda. Cada dilluns HBO estrenarà un nou capítol fins a completar els deu que integren aquest cinquè lliurament de la sèrie. La ficció torna amb nous episodis que combinen fantasia, humor adult, metanarrativa, referències a la cultura pop, personatges extravagants i situacions imprevisibles. Guanyadora de dos premis Emmy, Rick and Morty és una sèrie d’animació produïda sota el segell Adult Swim, que s’ha convertit en un tot un èxit a nivell global. Està protagonitzada per Rick Sanchez, un geni sociòpata que viu aventures perilloses amb el seu net Morty a través de tot l’univers.

'Rick and Morty', cinquena temporada el 21 de juny

tracking