Pionera de l'erotisme

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

HBO Max continua amb el seu pla d’expansió i suma un nou projecte a la seva llarga llista de novetats. La plataforma propietat de WarnerMedia ha donat llum verd a Minx, una nova sèrie de comèdia d’episodis de mitja hora de durada que estarà encapçalada per Jake Johnson (New Girl) i Ophelia Lovibond (Elementary), i que narrarà la història d’una revista fictícia.

Ambientada durant els anys setanta a la ciutat de Los Angeles, Minx girarà entorn d’una jove feminista (Lovibond) que decideix unir les seves forces amb un editor d’estar per casa (Johnson) per crear la que serà la primera revista eròtica destinada al públic femení. La creadora de la ficció és Ellen Rapoport,que exercirà de showrunner i productora executiva.

“Agraeixo molt a HBO Max que hagi vist el potencial d’aquesta història des de la primera vegada que em vaig presentar a les seves oficines amb un munt de revistes eròtiques dels setanta”, afirma Rapoport en un comunicat. “Poder fer Minx és un somni fet realitat”, afegeix. L’elenc inclou també Idara Victor, Jessica Lowe, Lennon Parham, Michael Angarano i Oscar Montoya.

Aquesta serà la segona sèrie conjunta de Lionsgate Television i Feigco, l’estudi de producció de Paul Feig, per a HBO Max després de Love Life, la comèdia romàntica antològica que va tenir a Anna Kendrick com a protagonista de la primera temporada.

ANTHONY HOPKINS FIXTA PER 'MYTHIC QUEST'

Mythic Quest: Raven’s Banquet va ser una de les sèries que va apostar per llançar un episodi especial durant la quarantena, i un any després torna a la càrrega amb Everlight, un altre lliurament excepcional, centrat en aquesta ocasió en el retorn a l’oficina. D’aquesta manera, la producció original d’Apple estableix les bases de la segona temporada, que podrà veure’s en la seva plataforma d’streaming a partir del 7 de maig. Un parell de setmanes abans gaudirem d’Everlight, el llançament de la qual està previst per al 16 d’abril. “És un episodi especial que tracta les dificultats (pràctiques i emocionals) de tornar a la normalitat”, ha assegurat Rob McElhenney, un dels creadors i protagonistes de la sèrie. El també creador de Colgados en Filadelfia s’ha assegurat, així mateix, un important cop d’efecte per atreure el públic a aquest especial: el fitxatge d’Anthony Hopkins, qui prestarà la seva inconfusible veu.

Anthony Hopkins fitxa per 'Mythic Quest'

tracking