Un rodatge de malson

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El rodatge de la segona temporada de The Witcher s’ha estès al llarg de més d’un any. A part de per la major ambició que caracteritza les produccions televisives actuals, aquesta dilatació ha estat deguda a un cúmul de problemes: amb l’esclat de la pandèmia de coronavirus, la sèrie de Netflix va ser una de les primeres a reportar un contagi; al novembre, quan l’equip ja s’havia tornat a posar en marxa, una altra tanda de positius va forçar una nova aturada; i al desembre, Henry Cavill va haver d’apartar-se per una lesió a la cama.

Un cop superada aquests contratemps, l’equip de la producció fantàstica acaba de comunicar el final de l’enregistrament de la nova temporada, que, abans que s’estengués la crisi sanitària, tenia l’estrena programada per a 2021. Ara mateix, no hi ha una data concreta anunciada per part de Netflix, però segurament que el llançament tingui lloc en algun moment de 2022.

L’anunci del final del rodatge ha anat acompanyat d’un vídeo en el qual Cavill, que dona vida a Geralt de Rivia, agraeix la tasca de tots els seus companys al costat de la showrunner Lauren Schmidt Hissrich. “Hem gravat durant 158 dies amb almenys una unitat, a vegades amb dues o tres, amb 89 actors i més de 1.200 membres de l’equip”, ha afirmat la guionista, oferint bona mostra de la magnitud del projecte.

DISNEY+ RENUNCIA A 'ELEGIDOS PARA LA GLORIA'

Disney+ ha decidit no seguir endavant amb Elegidos para la gloria (The Right Stuff), la sèrie que relata la història dels set homes nord-americans que van competir per ser els primers a viatjar a l’espai el 1959. Tanmateix, això no significa que la ficció estrenada al setembre de 2020 hagi de desaparèixer totalment. Segons avança Deadline, Warner Bros Television, propietària dels drets, li està buscant una nova llar. Aquest mitjà suggereix que TNT i HBO Max, per la seva proximitat a WarnerMedia, podrien acollir la segona temporada de la sèrie, encara que de moment no s’ha confirmat cap acord. Disney+ ha preferit deslligar-se de la sèrie després de negociar amb Warner les condicions de les noves trames. Pel que sembla, s’estarien estudiant dues versions: una implicaria el mateix elenc de la primera temporada, mentre que l’altra es desenvoluparia en la dècada dels vuitanta i tindria nous actors i actrius.

Disney+ renuncia a 'Elegidos para la gloria'

tracking