Televisió

Torna 'Ally McBeal'

La sèrie judicial de FOX tindrà una seqüela en forma de minisèrie, amb Calista Flockhart repetint com a protagonista. El projecte encara no està vinculat a cap cadena.

Torna 'Ally McBeal'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ally McBeal prepara el seu retorn als jutjats. Gairebé dues dècades després de la cancel·lació, la dramèdia judicial creada per David E. Kelley podria tornar en forma d’una minisèrie seqüela en la qual, com no podria ser d’altra manera, Calista Flockhart tornaria a interpretar el personatge amb el qual va saltar a la fama a final de la dècada dels noranta.

El projecte, que es troba en una fase molt inicial, encara no està vinculat a cap cadena, però Kelley ja ha confirmat que tindrà un paper actiu i seria productor executiu de la potencial minisèrie, tot i que no descartaria cedir les regnes com a showrunner preferiblement a una dona, perquè pugui aportar el seu propi punt de vista. “Que les polítiques de gènere fossin una part important d’Ally McBeal han fet que ara sigui molt rellevant, així que estic obert a la idea que la sèrie torni, però no crec que hagi de fer-ho jo. Hauria de fer-ho una dona”, va afirmar el veterà productor responsable també de Big Little Lies o Big Sky l’any 2018 en una entrevista per a The Hollywood Reporter. “Si ha de ser nou, hauria de ser nou i diferent. I jo vaig fer 100 hores”, va ressaltar.

Estrenada el 1997, Ally McBeal es va convertir en un fenomen mundial per la seva peculiar mescla de drama judicial, comèdia i musical. La ficció de FOX, que va tenir cinc temporades, va guanyar per la seva temporada de debut el Globus d’Or a la millor sèrie de comèdia i Flockhart es va imposar en la seva categoria a actrius consolidades com Ellen DeGeneres, Brooke Shields, Helen Hunt o Kirstie Alley.

El repartiment original estava format per Courtney Thorne-Smith, Greg Germann, Lisa Nicole Carson, Jane Krakowski, Peter MacNicol i Gil Bellows. En la segona temporada, es van incorporar Portia de Rossi i Lucy Liu, i posteriorment, en la quarta temporada, Robert Downey Jr.

tracking