TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

La proposta del dia

Tallers gratuïts Pasqua 2021 - Fem un conill

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Tallers gratuïts Pasqua 2021 - Fem un conill

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA D'AVUI

‘TALLERS GRATUÏTS DE PASQUA 2021 - FEM UN CONILL’

Taller de manualitats senzill per a fer un conill de Pasqua. Incripció prèvia obligatòria.

Hora: de 11 h a les 12.30 h.

La Capsa. Espais de creació. Ordino.

TALLER

-‘UNA VIDA PER LA MÚSICA’

La passió, el patiment, la lluita i al final la resignació en la vida i l’obra del genial Ludwig van Beethoven, del qual celebrem els 250 anys del naixement.

Horari: de 19 h a 20 h.

Centre Cultural La Llacuna. Andorra la Vella.

-‘LALTRA CARA DE LA MÚSICA’

Audicions comentades de compositors no tan cèlebres com ara Carl Maria von Weber, Anton Bruckner, Gabriel Fauré, Camille Saint-Saens, Edvard Grieg i Jean Sibelius.

Horari: 17.30 h a 18.30 h

Centre Cultural La Llacuna. Andorra la Vella.

ACTIVITATS

-‘ENGRESCA’T PER SETMANA SANTA:

HOQUEI I PATINATGE SOBRE GEL’

Et ve de gust passar una tarda sobre gel? Participa en el partit de hoquei o gaudeix de patinar al Palau de Gel amb el Servei de Joventut del Comú d'Andorra la Vella.

Hora: de 14 h a 18 h.

Estadi Comunal. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

-‘COLORS PER AL PLANETA (2008-2018)’

ArtCamp Andorra Colors per al Planeta és una trobada internacional d'artistes de la pintura que té lloc a Andorra cada dos anys, des del 2008, a iniciativa de la Comissió Nacional Andorrana per a la UNESCO.

Centre cultura La Llacuna.

Andorra la Vella. Fins al 16 d’abril

-'EXPOSICIÓ D'ELECTROFORMING'

Mostra dels treballs dels alumnes de l’Escola d’art d’Andorra la Vella realitzats durant el curs d’Electroforming, impartit pel joier Gastón Rois. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 26 de març.

-'EXPOSICIÓ DE CARTELLS DE LA GUERRA CIVIL ESPANYOLA'

La mostra vol apropar al ciutadà l’impacte i la memòria d'unes imatges que, sens dubte, són un valuós testimoniatge d'aquest conflicte bèl·lic en què el cartellisme va assolir una gran expressivitat i un rellevant protagonisme com a eina de propaganda i sensibilització d’una població que vivia en estat de guerra.

Centre d'Art d'Escaldes-Engordany. Escaldes-Engordany. Fins al 3 d’abril.

-‘CALDES, UN PROJECTE 100% D'ESCALDES-ENGORDANY’

Exposició de les propostes del concurs d'idees per crear espais que permetin el gaudi de l’aigua termal i de la vida cultural, artística i comercial a diverses zones d’Escaldes-Engordany. Espai Cades. Escaldes-Engordany.

-‘KINTSUGI’

Un recull de 38 fotografies del famós artista audiovisual i teòric de la fotografia Joan Fontcuberta. El kintsugi és una tècnica tradicional japonesa que consisteix a reparar peces de ceràmica trencades marcant les fractures amb fil d’or. Museu Fàbrica Reig. Sant Julià de Lòria.

Fins al 2 de maig.

-'CINEMATECA, D'EDMON'

Una exposició que mostra originals de les tires paròdiques de grans títols del cinema, sota el particular sedàs còmic del dibuixant Edmond, conegut al món de la vinyeta pel seu personatge Jan Europa.

Museu del Còmic. La Massana.

Fins al 30 de juny.

-‘TALENTS AMB DENOMINACIÓ D'ORIGEN: DE RIGALT A PUIGDENGOLAS'’

Exposició que disposa d’una selecció de quadres d’artistes catalans que la col·lecció d’art de Crèdit Andorrà ha anat forjant des del 1989. Casas, Urgell, Mir o Meifrèn són alguns dels protagonistes de la mostra. Museu Thyssen. Escaldes. Fins al 9 de gener del 2022.

-‘DESSINE-MOI L'ÉCOLOGIE'

L’exposició pretén obrir els ulls sobre l’estat del nostre planeta i les conseqüències de la nostra activitat sobre àmbits com la biodiversitat, la salut, etc.

MW Museu de l’Electricitat. Encamp.

Fins al 31 de desembre.

tracking