x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 06/04/2021 a les 06:22
Àries
Una major sensació de determinació podria motivar-avui. Acaba les coses que no estan completes i fes alguns plans per a aquesta nit. No dubtis a dedicar-te a alguna cosa que sembli complicat o massa gran. És probable que siguis capaç de manejar gairebé qualsevol cosa i que et sentis molt bé quan estigui acabada. Gaudeix del teu dia i treu el màxim partit de les oportunitats.

Taure
Sents avui l'efecte de l'energia? Si aquest és el cas, sent alegria perquè el final de túnel no està tan lluny com sembla. Fes tot el que puguis per fer les coses d'una en una i fes plans per divertir-te una mica aquesta nit. Reuneix-te amb amics o gaudeix d'una pel·lícula. El ocupar-te i entretenir t'ajuda a sentir-te millor. Abans que te n'adonis, aquesta qüestió passarà i estaràs de tornada a la normalitat.
 
Bessons
Considera fer plans per a unes vacances o una escapada curta. Tenir ganes de fer alguna cosa divertit pot fer que fins i tot el dia més dur sigui molt més fàcil de suportar. Et sorprendrà tot el que pots aguantar quan hi ha un final a la vista. La teva actitud total pot alleugerir-se. Així que pren a el toro per les banyes i crea un incentiu per a tu. Fes alguna cosa especial per recompensar el dur treball que fas dia rere dia.
Cranc
No jutgis a algú per que té un estil de vida diferent a què consideres que està bé. És probable que t'inclinis cap al tradicional, però no tothom se sent així pel que fa a les relacions, treball o estil de vida. Si bé pot semblar impossible d'entendre i fins i tot et s'espanti, tracta de no tenir massa duresa amb aquells a qui consideres estranys. Seria millor fer servir aquesta energia per mantenir la direcció de la teva pròpia vida.
 
Lleó
Avui els amics que busquen assessorament o una espatlla sobre el qual plorar poden abundar. Ets una de les millors persones per donar-los el suport i l'atenció que necessiten. Només assegura't de no donar tant als altres que no quedi res per a tu. La veritable amistat consisteix a compartir i intercanviar problemes i ajuda. Esgotar et portarà a un lloc on no seràs de molta ajuda per a ningú.

Verge
Un amic proper o la teva parella pot donar-te un regal. Et va commoure però també sentiràs incomoditat. Potser el regal és car o no és una cosa que realment t'agradi. També pots sentir que aquesta persona està massa ansiosa. El què fer en aquesta situació, per descomptat, depèn de tu. Un consell: no rebutgis el regal a no ser que realment sentis que és totalment inadequat. I definitivament: no ho tornis perquè això és el que la teva mare faria!

Balança
Treballar dins dels límits i restriccions podria realment afectar-te avui. El teu és un esperit independent i els teus millors èxits neixen sovint de fer les coses a la teva manera. No obstant això, t'agradi o no, tots hem de seguir pautes i regles. Fes el possible per seguir l'exemple i acabar el que calgui fer. Després, pots trobar més llibertat per actuar de manera independent sense conseqüències. Exercita la paciència i la diligència avui, segons sigui necessari.
 
Escorpí
El més probable és que sentis optimisme i positivisme avui. Considera compartir aquesta energia amb els que t'envolten i que se sentin menys contents. La teva actitud pot tenir un efecte profund en els amics, socis, cònjuges i fills. Fins i tot els veïns i la família extensa poden notar com et sents sense que te n'adonis. Comparteix avui el teu optimisme amb tot el que puguis. Si veus algú ferit o enutjat, digues-li que tot sortirà bé a al final i que ho segueixi intentant.
 
Sagitari
No passis per alt la teva capacitat d'extrem enginy si és que ho requereixen. Si no tens tot el que necessites o la totalitat de la informació requerida, pren-te temps per pensar. A qui li ho pots demanar? A quins llocs pots accedir? Qui podria saber on es pot trobar el que busques? En lloc d'entrar en pànic a causa de que la informació no està on la busques, fes una llista de contactes i flama.
 
Capricorn
Tracta de no deixar que et venci la tristesa. Si bé és cert que alguns dies sembla perllongar-se, com més t'ocupis, més ràpid passarà el temps. Posa't a acabar qualsevol treball que tinguis pendent i després fes plans per a aquesta nit. Si hi ha llum a la fi de l'túnel, no només les coses s'acceleraran sinó que et sentiràs millor sabent que arribaran.
 
Aquari
Atreveix-te a ser diferent. Pot ser molt fàcil caure en la rutina. Anar-te'n a dormir a la mateixa hora, menjar a la mateixa hora, fer servir el mateix estil i treballar cada dia de la mateixa manera dia rere dia. Abans que te n'adonis, et sents com si estiguessis en una rutina. L'única manera de sortir d'això és prendre la decisió de alliberar-te fent una cosa única. Prova un nou tall de cabells. Fes servir colors que siguin inusuals per a tu. Si la necessitat hi és, considera una nova carrera professional. Persegueix l'expansió
 
Peixos
Si el teu estil de vida és molt diferent a el dels altres, Resisteix a sentir autoconsciència per això avui. Tracta de recordar que has triat la vida que tens per raons específiques. Fins i tot si has arribat a un punt en què estàs considerant un canvi, no hi ha necessitat de sentir-te malament, sentir vergonya o incomoditat sobre on et trobis ara. Cada un ha de fer el teu camí propi. Si això s'ajusta a la norma, està bé. Si no ho fa, està bé també.
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts