TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Consulta la cartellera i els horaris dels Cinemes Illa Carlemany i Cinemes Guiu

Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Tots els éssers vius es beneficien de les teves dons. El preocupar-te de les coses sempre ha estat part de la teva naturalesa, i és així especialment avui. Però de vegades prestes més atenció cap als altres que cap a tu, i això no beneficia ningú. Trobaràs que tindràs encara més de tu per donar quan et prenguis temps per omplir el teu benestar emocional. Algun temps lluny de les bones obres serà, en última instància, beneficiós per a tothom, especialment per a tu.

Taure En algun moment, la popularitat es converteix en una càrrega més que en una benedicció. T'han plogut les invitacions a conferències i festes, però no et entusiasma la idea d'assistir a tots aquests esdeveniments. Potser és el moment perquè puguis revaluar les teves prioritats. En lloc de tractar de dir que sí a tot per tal de complaure a tots, per què no començar a dir que no per complaure't a tu mateix / a?

Bessons És un altre dia afortunat per a les finances, així que assegura't de aprofitar-te de les oportunitats que se't presentin. Encara que amb la teva habitual estil analític, tindràs cura de realitzar primer una revisió exhaustiva dels pros i els contres de la proposta. Per molt que et beneficiï l'estar treballant avui, no t'oblidis de sortir al carrer per aclarir la teva ment. Sé especialment conscient dels pensaments o idees que vénen de fora, aparentment del no res.

Cranc Esteu veient un nou costat de tu mateix / a avui i el bo que és. Normalment ets una persona conservadora, avui et trobes pensant en comprar roba amb detalls elegants i teixits cars. ¿I per què no? Només es viu una vegada després de tot. I el romanç està definitivament en l'aire avui, de manera que qualsevol compra sexi o sensual que facis necessita trobar un públic.

Lleó Tots som crèduls fins a cert punt. Tu no ets una excepció. Pots esperar rebre algunes ofertes financeres avui. Poden venir a través del correu electrònic o mitjançant una persona de vendes. Confia en els teus instints. Una mica del que s'està oferint en realitat pot ser massa bo per ser veritat. No obstant això, el que se t'ofereix a casa és genuí pels quatre costats. Hi ha passió en l'aire juntament amb tota aquesta integritat.

V

erge El teu sensibilitat ha augmentat en aquest moment i saps com usar-la. Si bé pot ser difícil que altres persones et necessitin tant, ara és el teu torn prestar ajuda on més es necessita. T'has preparat per a la tasca en qüestió, de manera que per què no oferir-te de tot cor? A la fin, colliràs grans recompenses pels teus esforços altruistes. Mentrestant, pots sentir-te bé en relació a tot el bo que estàs fent.

Balança El teu calidesa i bona naturalesa atreuen avui a la gent cap a tu com un imant. Per descomptat, això no és res de nou, però avui aquests aspectes de la teva persona s'incrementen especialment. Trobaràs que les trobades amb altres persones et fan sentir plenitud i satisfacció. Després de tot, són els nostres éssers estimats els que realment fan que la vida sigui digna de ser viscuda. Aquest moment és propici per a les trobades romàntics.

Escorpí No hi ha dubte que això s'ha fet esperar. Però és probable el canvi que has estat esperant durant tant de temps tingui lloc avui. Pot ser que la magnitud de l'canvi no sigui òbvia, al menys a del principi. Però amb el temps, miraràs de nou cap als esdeveniments d'avui i veuràs el fonamental que eren. Guarda't les teves opinions per a tu i aprofita qualsevol oportunitat interessant que es presenti.

S

agitari És moment de tenir cura de tu, en el veritable sentit de la paraula. Això no vol dir entregar a excessos, sinó més aviat tot el contrari. Fes un esforç extra a l'hora de vestir-te i arreglar-te. Calla aquestes veus interiors que et diuen que no et veus tan bé com hauries de. Et veus molt bé i després d'aquests cures especials et veuràs molt millor!

Capricorn És un altre dia en què, potencialment, sentiràs molta ànsia. No obstant això, tens el poder de calmar els teus ànims. L'activitat física de qualsevol tipus et calmés considerablement. Fins i tot una caminada ràpida al voltant de l'bloc serà beneficiosa. Una disposició més tranquil a la tarda farà que sigui més fàcil per a tu gestionar sol·licituds i favors amb la teva gràcia habitual. Si cal, pots "desaparèixer" per unes hores a primera hora de la tarda i gaudir d'una pel·lícula.

Aquari Les aficions i diversions són una meravella; ningú va a discutir això amb tu. Però arriba un moment en què fas servir les teves aficions com a forma d'evitar altres responsabilitats. Els teus nivells intuïtius estan tan alts com mai. Potser pots utilitzar-los per al teu propi benefici. Tracta de bloquejar les teves preocupacions sobre els problemes mundans del dia a dia perquè puguis determinar per què estàs evitant les tasques que has de realitzar.

Peixos No hi ha dubte d'això, ¡el canvi està proper! Potser no pots sentir perquè t'has permès que la decepció et domini. No pots deixar de preguntar-te si alguna vegada podràs aconseguir els teus objectius. Bé, no et desanimis. Els temps estan canviant, com ho diu Bob Dylan. Només has d'esperar una mica més. A la fin, no importa el molt que tardes a arribar, només que vas arribar!

tracking