Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Consulta la cartellera i els horaris dels Cinemes Illa Carlemany i Cinemes Guiu

Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Una preocupació important en la teva carrera podria requerir molt d'esforç per part teva avui per tal de permetre't avançar en el que sigui que estiguis tractant d'aconseguir. En algun moment durant el dia, pots plagarte de dubtes pel que fa a la teva capacitat per fer això. No obstant això, no deixis que això et causi pànic. Tot el que necessites és reunir una mica d'energia i mantenir la concentració en la tasca que tens davant. Convenç-te que avui ets capaç d'aconseguir meravelles.

Taure Un viatge que et volies prendre pot haver de ser posposat, probablement per raons financeres. Voldràs fer el viatge en companyia d'algú que està en dificultats econòmiques en aquests moments. Això pot ser decebedor, però recorda que això és només un retard. Seràs capaç de tenir les teves vacances en una data posterior. No tinguis por de començar amb els arranjaments. En aquest moment, el teu acompanyant hauria de tenir diners.

Bessons La necessitat de completar una tasca important podria fer-te reunir un nivell molt més elevat d'autocontrol de l'acostumat. La perseverança i la determinació podrien dominar el teu estat d'ànim, de manera que podries aconseguir meravelles. No obstant això, assegura't de prendre descansos, i recorda relaxar-te de tant en tant. Per sobre de tot, no et concentris tant en el teu treball que se't oblidi menjar. El teu treball només es veurà afectat si descuides el teu cos. Pren-te el teu temps!

Cranc Un soci de negocis o una parella romàntica podrien tenir un estat d'ànim bastant bipolar avui. Probablement van a passar molt temps junts i durant el transcurs del dia, tal podria saltar entre l'entusiasme i la malenconia. Això podria tornar-te a la bogeria ja que no saps com respondre. Tot el que pots fer és assegurar-te que tota l'atenció es mantingui centrada en els temes en qüestió. Aquesta variabilitat hauria de cremar-se a la fi de el dia.

Lleó En general, tendeixes a tenir prou enginy en el que a la feina es refereix, però avui pots sentir que la font de la innovació s'ha assecat totalment. No importa quant t'esforcis, probablement no seràs capaç de pensar en cap idea nova. És probable que els teus bioritmes estiguin baixos, de manera que la teva ment estarà treballant a un ritme més lent de l'habitual. Avui concentra't en les tasques rutinàries. Demà teu enginy hauria d'estar ja de tornada.

V

erge otser avui t'enfrontis a una crisi de valors. Una persona que t'importa podria necessitar que fessis alguna cosa per ella que no sents comoditat fent, i això podria posar-te en una situació difícil. És probable que no vulguis fer-ho, però tal necessita la teva ajuda. Considera totes les contingències possibles abans de dir que sí o no. Reflexiona sobre com els resultats podrien afectar-te a tu i al teu amistat. Només d'aquesta manera pots realment ser just / a.

Balança Sembla que estàs preparat / a per a un canvi important en la teva vida. Però vés amb compte amb no fer el canvi només pel fet de canviar. Pensa amb cura sobre el que realment vols fer. Una mica d'introspecció pot revelar simplement que els canvis que busques són menors i no grans. Simplement pots començar a dedicar-te a la teva salut una mica més.

Escorpí Un amic proper o una parella a qui no has vist en molt de temps, finalment podria fer arranjaments per veure't. Per tant, podries passar gran part del dia en un gran estat d'ànim, esperant la trobada. Van a tenir un munt d'informació interessant que compartir. Pot ser que sigui una bona idea, però, fer que la visita sigui una mica més curta del que voldries i fer arranjaments per a una altra reunió. En cas contrari, és possible que et cansis.

S

agitari La casa podria semblar més aviat buida avui, ja que la majoria dels altres membres de la teva família probablement no hi siguin. Aquest és, però, un bon moment perquè t'encarreguis d'alguns projectes propis que has estat posposant. Poden ser tediosos i avorrits, però pensa en el bé que et sentiràs quan finalment estiguin fets! A la nit pot ser que rebis alguns visitants. Gaudeix del teu dia.

Capricorn Pot ser que algú proper a tu no se senti molt bé, i pots sentir la necessitat de romandre a prop i tenir cura d'aquesta persona. Fes-ho com sigui. No obstant això, tingues en compte que les teves habilitats empàtiques estan operant a un nivell molt alt avui, pel que en realitat podries experimentar algunes de les seves molèsties. Assegura't protegir-te psíquicament mantenint llum blanca prop si vols evitar sentir-te malament.

Aquari Una meta en la qual pots haver estat treballant durant molt de temps encara pot semblar molt llunyana en aquests moments. Per tant, avui podries trobar-te renunciant a ella. Això no vol dir que el que vols mai vagi a succeir. De fet, de vegades a deixar de banda un somni pot fer que es compleixi. Recorda això quan comencis a pensar en la teva falta d'èxit fins ara. No tot està perdut!

Peixos Un membre de la teva família pot estar tenint problemes, de manera que podries considerar quedar-te a casa per tal d'ajudar a superar tot. No obstant això, tens responsabilitats professionals que necessites complir. Quedar-te a casa o anar a la feina pot ser una decisió difícil de prendre avui, però assegura't malgrat tots els factors possibles. És probable que aquesta persona insisteixi que tot està bé i et enviï a treballar.

tracking