Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Consulta la cartellera i els horaris dels Cinemes Illa Carlemany i Cinemes Guiu

Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Tens una naturalesa meravellosa i afectuosa. Els que t'envolten cullen un gran benefici gràcies a la teva ànima solidària. De la mateixa manera que tens receptivitat a les necessitats dels altres també has de ser conscient de les teves pròpies necessitats. Tu també mereixes rebre el fruit del teu amabilitat. No dubtis a adreçar-te a altres a la recerca d'ajuda si cal. Potser et sorprengui com mers coneguts et fan pinya per donar un cop mà.

Taure En cas de que escriguis o facis alguna cosa artístic avui, semblarà provenir d'una font fora de tu mateix / a. És aquesta la musa divina de la que has sentit parlar als altres? Possiblement, o potser sigui només el teu propi talent natural que per fi destaca. Avui també és un dia prometedor per a les relacions, així que assegura't de reservar temps per als amics i éssers estimats, tant vells com nous.

Bessons Deixa aquest llibre i surt de casa. Ja has estat a soles prou temps, és hora de començar a interactuar amb altres persones. A més de divertir-te molt, és molt probable que tinguis algunes trobades que resultaran beneficiosos a llarg termini. Aquest tipus de situacions són estupendes, però no cal ignorar els plaers d'una trobada íntim.

Cranc Els teus esforços per millorar la teva vida estan, finalment, donant resultats. I això és només l'impuls que has necessitat, ja que algunes persones posen la teva autoconfiança una mica en evidència. Però no deixis que altres destrueixin la teva visió de la felicitat. Continua caminant cap a la teva meta i no dubtis quan els petits obstacles apareguin per tot arreu.

Lleó Les persones que et trobis avui podrien beneficiar més endavant. Avui tens una visió especialment penetrant, així que assegura't de prendre nota de totes les coses interessants que observis. El que descobreixis avui, juntament amb la gent que coneguis, pot combinar-se d'una manera poderosa en alguna data futura. El teu treball també es beneficia de la teva atenció als detalls.

V

erge Aquest és un temps de nous començaments. Ja siguis conscient d'això o no, estàs més que preparat / a per assumir nous reptes. T'has permès ser complaent sobre la teva carrera. Tens la possibilitat de fer un pas important, així que per què no donar-ho? L'únic que es requereix és una mica d'esforç per part teva. Descobreix quin seria el teu treball ideal i després persegueix-. O millor encara, ¡crea-ho!

Balança El romanç està avui en l'aire. És el moment perfecte per veure el millor possible i convidar a aquesta persona especial a sopar. Fins i tot si ja estàs feliçment casat / a, per què no aprofites l'ambient propici i planifiques una data especial amb la teva parella? Fins i tot les parelles que porten casades molt temps tenen dret a l'romanç de tant en tant!

Escorpí Avui, anheles una mica d'estil. Les sabates còmodes i la roba pràctica són deixats de banda en favor de les sabates de moda i les teles luxoses. La teva passió i sentit de l'romanç estan en el més alt, de manera que també podries aprofitar-te d'ells tot el possible. Pots esperar collir un guany enorme com a resultat dels esforços addicionals que has estat dedicant a la teva aparença.

S

agitari No és només la reialesa la qual arriba a viure feliç per sempre més en els contes de fades. Tu tens aquest dret també. Les condicions estan donades per atraure una persona especial a la teva vida. No hi ha necessitat de recórrer a "experts" consells per atraure a la teva ànima bessona. Són les teves pròpies qualitats úniques les que atrauran a la persona adequada.

Capricorn Si bé és possible que sentis la temptació de posar-te un parell de guants de boxa i resoldre-ho a cops amb la família, intenta posar-te guants de cuina al seu lloc. Cuinar o fer altres tasques domèstiques t'ajudarà a deixar de pensar en els teus problemes familiars. Si no ets de l'tipus domèstic, canvia la manyopla per unes ulleres de lectura i endinsa't en treball. Aquestes tensions al front casolà passaran amb la suficient rapidesa.

Aquari Tens ganes de pujar-te a un avió i sortir de país. Sembla que aquesta és l'única manera de alliberar-te de la muntanya d'obligacions professionals i socials que es t'estan acumulant. Com pots tenir l'esperança d'assistir a totes elles o fins i tot a la meitat? Has pensat en què no cal? Envia a una altra persona en el teu lloc o simplement respon que no ho pots fer. No series la primera persona a dir que no. Tens dret a un temps d'inactivitat.

Peixos Finalment, tots els teus esforços estan sent reconeguts. Això no vol dir que ara pots seure i dormir en els llorers, tot el contrari! Ara és el moment de posar les teves idees originals a prova. Però aquesta vegada tens el suport dels de dalt. No et posis de nervis, simplement fes el que havies planejat fer tot el temps. Si treballes dur, és probable que vegis enormes recompenses professionals i financeres.

tracking