x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Televisió

L'idil·li televisiu de Kidman

L'actriu prolonga la seva fructífera relació amb la petita pantalla amb ‘Roar’, una nova sèrie antològica d’Apple TV+ que combina humor negre i missatge feminista.
L'idil·li televisiu de Kidman

L'idil·li televisiu de Kidman

L'idil·li televisiu de Kidman

Actualitzada 06/03/2021 a les 06:43
icole Kidman, que fa uns anys era una de les estrelles més importants del cinema, continuarà bolcada en la televisió i ara treballarà en Roar, una nova sèrie que prepara Apple TV+ amb un repartiment molt femení. Després de triomfar en la pantalla petita amb èxits com Big Little Lies (2017-2019), Kidman estarà acompanyada en aquesta ocasió per altres actrius destacades com Cynthia Erivo, Merritt Wever i Alison Brie.

Apple TV+ ha definit Roar com una sèrie antològica de “faules feministes i d’humor negre”. Creada per Liz Flahive i Carly Mensh (les màximes responsables de Glow, 2017-2019) i basada en un llibre de relats de Cecelia Ahern, Roar és una col·lecció de vuit episodis de mitja hora, que barregen gèneres televisius i que són explicats a través d’un punt de vista exclusivament femení, segons ha apuntat la plataforma. Kidman també serà productora executiva d’aquesta nova ficció.

Des que va triomfar davant i darrere de les càmeres amb Big Little Lies, l’actriu australiana ha trobat la seva inspiració en la televisió en els últims anys. Per exemple, l’any passat va presentar a HBO la sèrie limitada The Undoing, una luxosa producció de suspens ambientada en l’alta societat novaiorquesa, que va liderar al costat de Hugh Grant.

A més, Kidman té pendent d’estrena la sèrie d’Hulu Nine Perfect Strangers, on està acompanyada per Melissa McCarthy, Luke Evans i Michael Shannon. I el mes d’octubre es va saber que l’actriu ha arribat a un acord amb Amazon per protagonitzar i produir la sèrie Things I Know to Be True. Quant al cinema, la guanyadora de l’Oscar per The Hours (2002) va llançar el 2020 la comèdia musical The Prom, ha rodat recentment The Northman a les ordres de Robert Eggers i també s’ha rumorejat la seva participació a Being The Ricardos, amb Javier Bardem.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts