Televisió

'Thriller' frenètic

Netflix estrenarà ‘El inocente’, la nova sèrie d’Oriol Paulo, el 30 d’abril. Mario Casas i Aura Garrido protagonitzen aquesta ficció, basada en la novel·la de Harlan Coben.

'Thriller' frenètic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'esperada nova sèrie d’Oriol Paulo, El inocente, protagonitzada per Mario Casas, Aura Garrido, José Coronado i Alexandra Jiménez, ja té data d’estrena: el 30 d’abril vinent, segons va informar ahir Netflix en un comunicat. La plataforma va publicar també el tràiler d’aquesta minisèrie de vuit episodis, en què els quatre protagonistes principals es presenten.

La sèrie és l’adaptació del best-seller de Harlan Coben i està produïda per Sospecha Films i Think Studio per a Netflix. Es tracta d’un thriller la trama principal del qual se centra en Mateo (Mario Casas) i Olivia (Aura Garrido), un matrimoni que haurà de refer la seva vida per segona vegada després de rebre una pertorbadora i sorprenent notícia.

Una nit de fa nou anys Mateo es va veure involucrat en una baralla i accidentalment va acabar convertint-se en homicida. Passat el temps, intenta començar de zero amb Olivia. Una inexplicable trucada des del mòbil de la seva dona mentre ella està de viatge desconcerta Mateo, que començarà una frenètica cursa per descobrir la veritat. La seva innocència serà qüestionada de nou, aquesta vegada per Lorena (Alejandra Jiménez), una inspectora de policia que investiga un cas de suïcidi. Martina Gusmán, Kimmy Dale, Juana Acosta i Gonzalo de Castro completen el repartiment.

'THE SIMPSONS' TINDRÀ DUES TEMPORADES MÉS

La cadena de televisió FOX ha anunciat la renovació de The Simpsons dues temporades més. Això suposa que la sèrie d’animació arribarà almenys fins als lliuraments 33 i 34, assolint així la xifra de 757 episodis. Els nous capítols tindran així continuïtat fins a la temporada 2022-2023, com informen els mitjans nord-americans. Per part seva, l’episodi 700 s’emetrà als Estats Units el 21 de març sota el títol original de Manger Things. La família creada per Matt Groening no deixa de trencar rècords: amb la seva temporada 29 ja es va convertir en la sèrie més longeva de la història de la televisió. La ficció animada, que va aconseguir la seva estrella de la fama a Hollywood l’any 2000, també és una de les que més reconeixements ha aconseguit, amb fins a 34 premis Emmy o 34 Annie Awards, entre molts altres. Als EUA, Fox emet en aquests moments la temporada 32. Les 31 primeres estan disponibles a Disney+.

tracking