Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Consulta la cartellera i els horaris dels Cinemes Illa Carlemany i Cinemes Guiu

Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries No es pot forçar la creativitat. Ni tan sols tu. Per molt que vulguis produir una cosa fantàstica en aquest mateix instant, trobaràs que els simples mortals com nosaltres necessitem l'ajuda d'una musa creativa. I per desgràcia, la musa és un ésser voluble. No es pot simplement fer petar els dits i esperar que aparegui. Has convèncer-la, a poc a poc, amb suavitat.

Taure No és olla forçar la creativitat. Ni tan Sols tu. Per Molt que vulguis Produir una cosa fantàstica en aquest mateix instant, trobaràs que a els simples mortals com nosaltres Necessitem l'ajuda d'una musa creativa. I per desgràcia, la musa és un Ésser voluble. No és olla Simplement Fer petar els dits i esperar que aparegui.

Bessons Avui podries estar sentint el vaivé dels desitjos interns enfront de les demandes externes. Per molt que et vulguis quedar al llit avui, cobrint-en llençols, el món està reclamant la teva atenció. El telèfon sona sense parar i el teu correu electrònic s'omple tan aviat com ho buides. Només per avui, voldries que tothom desaparegués. Per desgràcia per a tu, no és possible.

Cranc Quan es tracta de millores per a la llar, hi ha alguna cosa a dir sobre la gratificació immediata. Avui podries trobar-te havent de fer algunes compres necessàries. Pensa amb cura sobre el que realment va a millorar la teva llar a llarg termini. Les modes van i vénen, i després d'elles poden venir tasques costoses.

Lleó Realment no has de demostrar res a ningú. Potser sentis que estàs sota una mica de pressió per realitzar una gran quantitat de treball. No obstant això, alguns projectes, especialment aquells que requereixen creativitat, senzillament no pot ser precipitats. Trobaràs que si et prens el teu temps i permets que el teu musa faci la seva màgia, es produirà una mica de veritable mèrit a al final.

V

erge Tens tants talents i una gamma tan àmplia de possibilitats que de vegades és difícil que sàpigues cap a on dirigir els teus esforços. Avui, no cometis el teu habitual error de tractar de fer-ho tot. Fins i tot tu tens limitacions! Estaries millor si donessis un pas enrere per prioritzar la teva enorme llista de coses per fer.

Balança Sembla que estàs preparat / a per a un canvi important en la teva vida. Però vés amb compte amb no fer el canvi només pel fet de canviar. Pensa amb cura sobre el que realment vols fer. Una mica d'introspecció pot revelar simplement que els canvis que busques són menors i no grans. Simplement pots començar a dedicar-te a la teva salut una mica més.

Escorpí ens una ment aguda, i sempre estàs absorbint nous bits d'informació. És sorprenent la quantitat d'informació que aconsegueixes retenir. Avui, però, fins i tot la teva privilegiat cervell pot ser posat a prova més enllà dels seus límits. A la feina, és possible que la quantitat d'informació que cal classificar et aclapari. A casa, pot haver llibres i revistes apilades que tens ànsies per llegir.

S

agitari Vés amb compte amb no fer massa coses avui. Les teves intencions són certament bones i la teva motivació pura, però fins i tot tu tens la limitació que el dia només té 24 hores. Selecciona i tria curosament els teus compromisos d'avui per assegurar-te que realment puguis fer el que dius que faràs.

Capricorn No acceptis qualsevol cosa pel seu valor facial, sobretot si es tracta de diners. És probable que un amic o un col·lega se't s'acosti amb un acord que és massa bo com per deixar-ho passar. No et deixis atrapar per la promesa de riqueses ràpides. Qualsevol acord que se't presenti com "massa bo per ser veritat" sol ser-ho.

Aquari No acceptis qualsevol cosa paper su valor facial, sobretot si és tracta d'Diners. És probable que un amic o col·lega se't s'acosti amb 1 acordar que és massa bo com per Deixar-ho passar. No et deixis atrapar per la promesa d'riqueses ràpides.

Peixos Tot i que pot ser que hagis de treballar avui, encara has d'intentar prendre les coses amb tranquil·litat. No estàs en disposició d'afrontar la teva càrrega de treball amb el teu vigor habitual. Assegura't d'esmorzar i dinar sa, el teu cos pot estar rebel·lant-se contra algunes indulgències recents. La sopa i les amanides són recomanables per dinar juntament amb un munt d'aigua.

tracking