Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Consulta la cartellera i els horaris dels Cinemes Illa Carlemany i Cinemes Guiu

Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Una oportunitat per fer una mica de diners extra pot aparèixer avui a través d'algú que coneixes una mica, potser d'un esdeveniment social a què una vegada tots dos van assistir. Pot ser que no tinguis una familiaritat total amb el tipus de treball en qüestió, però avui la teva ment és tan aguda que és probable que ho entenguis ràpidament.

Taure Un esdeveniment social o reunió de grup poden encendre el teu entusiasme sobre nous objectius. Aquestes fites poden tenir a veure amb donar-te una oportunitat d'utilitzar els teus talents creatius a més de gaudir de la companyia i companyonia dels altres membres de el grup.

Bessons Avui, pots començar a treballar en un projecte que has volgut fer des de fa molt de temps. Pot estar relacionat amb la teva carrera o ser personal, però de qualsevol manera has de avançar en la direcció que desitgis anar. L'únic inconvenient és que pots criticar massa teva obra. Tracta de tenir objectivitat i veure la teva pròpia feina amb tanta justícia com veuries la feina d'altres persones.

Cranc Avui estàs expandint els teus horitzons. Tu i un amic podrien planejar unes vacances que et emocionin de veritat. Podria implicar un viatge en avió, potser a través del oceà. El viatge és principalment de plaer, però probablement tingui a veure amb un lloc a què sempre has tingut interès en anar i que tens ànsies per veure, així que també és un viatge educatiu.

Lleó Algunes bones notícies sobre la teva carrera poden arribar als teus oïdes a través de rumors. Podria tractar-se d'un augment de sou o podrien ser nous beneficis, nous plans de participació en guanys o qualsevol cosa que pot implicar inversions o diners i que vagi més enllà d'un simple xec de salari. Els contractes o altres documents legals que s'executin avui definitivament han de beneficiar.

V

erge Una posible nueva y emocionante relación amorosa podría estallar en tu vida hoy. Esta podría ser el tipo de atracción instantánea que te provoca nervios y que hace que te hierva la sangre. Independientemente de si decides perseguir esta atracción o no, por supuesto depende de tu situación, pero sea lo que sea que decidas, es muy probable que disfrutes hoy sintiendo la emoción.

Balança Avui, hauries de sentir-te especialment enèrgic / a i entusiasta. Per tant, aquest és un gran dia per començar una nova empresa que potser tingui a veure amb la teva casa, o gairebé qualsevol tipus de millora vital. Se't podria presentar més d'una oportunitat. Una podria implicar activitats creatives i una altra podria ser més mundana.

Escorpí Els plans per a una festa o reunió d'algun tipus podrien necessitar molt del teu temps i energia. Pots tenir un munt de cartes que escriure, trucades telefòniques que fer o altres comunicacions de les que cuidar, però és probable que això demostrarà ser una gran excusa per posar-te en contacte amb els teus amics. S

agitari Encara pot ser que et despertis avui sentint-te una mica febril, a mesura que avanci el dia, tornaràs a ser la mateixa persona de sempre. Has de posar un gran esforç en el treball, els quefers mundans en particular i les tasques que preferiries no fer. Quítatelos del mig i després passa a projectes que t'interessin i puguin disparar la teva ambició i motivació.

Capricorn Aquest és un gran dia per començar qualsevol projecte que tingui a veure amb escriure, actuar o parlar. Les teves energies creatives han de fluir lliure i abundantment avui i has gaudir de l'emoció de noves idees que segueixin apareixent al teu cap.

Aquari Si no et dediques encara als béns arrels, la jardineria o la decoració d'interiors avui és possible que descobreixis el teu talent en un o tots aquests camps i decideixis anar a per això. És possible que el tinguis en compte com una possible font futura d'ingressos, i per tant podries considerar el tractar d'aconseguir un cert entrenament formal en aquest camp.

Peixos Avui gaudeixes de molta energia i d'un gran entusiasme per la vida. És possible que vulguis ajuntar-te amb alguns dels teus amics, fins i tot podries improvisar una reunió. Les bones notícies i la conversa estimulant han de mantenir la teva ment ocupada.

tracking