Televsió

Desenllaç en espera

L’estrena de la sisena i última temporada de ‘Better Call Saul’ es retarda al primer trimestre del 2022 pels contratemps de producció derivats de la crisi sanitària.

Desenllaç en espera

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un dels esdeveniments televisius més esperats del 2021 haurà d’esperar. A causa dels retards en la producció derivats de la pandèmia del coronavirus, la sisena i última temporada de Better Call Saul no va poder arrencar el rodatge la tardor de l’any passat. Per tant, els terminis s’han trastocat i les càmeres no començaran a gravar fins d’aquí a unes setmanes, la qual cosa ha provocat el desplaçament de la seva estrena.

En realitat, AMC no havia fixat una data concreta per al llançament d’aquest desenllaç, però la seva arribada s’esperava per a aquest any. No obstant això, el màxim mandatari d’AMC Networks, Josh Sapan, ha volgut relaxar les expectatives en comunicar els plans de la companyia per a la preqüela de Breaking Bad: “Sembla probable que, a hores d’ara, Better Call Saul es mogui al primer trimestre del 2022. Aquí és on el situem ara mateix.”

Mentre el lliurament final de Better Call Saul, que comptarà amb tretze episodis i amb el retorn de Vince Gilligan, es farà esperar, AMC ha volgut ressaltar que la franquícia The Walking Dead ha recuperat finalment el ritme de producció habitual: “Tenim el calendari d’aquesta història més carregat que mai, amb el retorn de The Walking Dead, amb Fear The Walking Dead a tot ritme i amb la segona temporada de The Walking Dead: World Beyond a punt d’estrenar-se”, han indicat des de la companyia.

tracking