Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Consulta la cartellera i els horaris dels Cinemes Illa Carlemany i Cinemes Guiu

Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Les responsabilitats externes podrien interferir amb la teva vida amorosa temporalment. Pots sentir un fort desig de reunir-te d'hora en la nit amb algú a qui estimes, però les circumstàncies poden fer necessari que treballis a hores estranyes. Això pot ser frustrant, ja que has estat esperant això durant molt de temps, però pots reunir-te amb aquesta persona més tard a la nit.

Taure Avui és molt probable que trobis la teva rutina massa avorrida i pots sentir un sobtat i poderós impuls per fer el que et vingui de gust i no complir amb les teves responsabilitats. No obstant això, pots sentir la força de l'obligació. Aquest sentiment conflictiu ha de passar. No obstant això, si persisteix més enllà d'avui, pot ser necessari tornar a avaluar certes àrees de la teva vida.

Bessons Avui podries estar sentint-te especialment sensual i apassionat / a, i voldràs reunir-te amb un interès amorós. No obstant això, altres responsabilitats poguessin interposar-se en el teu camí. Això podria donar-te la excusa perfecta per enfonsar en la tristesa, però no caiguis en aquest parany. Aconsegueix finalitzar qualsevol tema que estiguis afrontant.

Cranc És possible que sentis una mica de decepció avui. És possible que botigues a veure tots els inconvenients en el camí cap a l'assoliment dels teus objectius com fracassos personals, i si et permets, aquesta idea podria persistir durant tot el dia. Tracta de ser objectiu / a i de no perdre de vista el panorama general. Ni tan sols has perdut una batalla perquè en el pitjor dels casos, ¡es tracta d'un conflicte menor!.

Lleó Avui podries rebre una trucada telefònica bastant descoratjadora. Podria portar la notícia d'un contratemps en un dels teus projectes, que només és temporal però frustrant. Probablement hauràs de lluitar amb alguns petits detalls trivials dels que preferiries no haver de molestar-i això podria portar un temps massa valuós. V

erge Després de l'onada d'energia dels últims dies, avui pots sentir una gran decepció. No tots els dies estan plens d'aventura i emoció. Per ara, només has d'ocupar dels assumptes de rutina que són un subproducte de la vida a la Terra. No obstant això, tingues en compte que hi ha molts caps de setmana per venir, i amb el tipus adequat de planificació, pots tenir de nou emoció en la teva vida.

Balança Una de les metes que has estat tractant de complir pot aturar temporalment, i podries tenir la temptació de caure en la desesperació, preguntant si mai es farà realitat. Recorda que la paraula clau d'avui és "temporal". El obstacles en el teu camí se superaran amb el temps i el teu objectiu ha de ser seguir avançant en la direcció que desitgis.

Escorpí Avui pots adonar-te que necessites fer una compra segura. Potser la teva casa o automòbil necessitin d'algunes reparacions importants, o potser un equip nou sigui necessari per al teu treball. Això podria resultar bastant descoratjador, ja que podria implicar gastar diners que prefereixes utilitzar per a alguna cosa més emocionant. No obstant això, pensa en el problema que aquesta despesa hauria estalviar i veuràs el valor de tot.

S

agitari El pes de massa responsabilitats, que potser té a veure amb la família, un treball o la pertinença a un grup pot ocupar la teva ment avui. Pots sentir-te com Atlas, ¡carregant el món sobre les espatlles! Sents cansament. Potser necessites revaluar els teus compromisos perquè la teva bondat innata pot haver-te portat a tenir massa. Compleix amb els que ja tens, però pensa-ho dues vegades abans de comprometre't més.

Capricorn Pots tenir les teves alts i baixos avui. Podries aconseguir almenys una trucada de l'tipus "bones notícies, males notícies" i això podria fer que el teu estat d'ànim oscil·lés com un pèndol. Tracta de mantenir-te centrat / a. Pren les bones notícies com un estímul, i pel que fa a les males, tracta de considerar-les objectivament i d'esbrinar la manera d'treure'n profit. Sempre hi ha una manera. Tingues paciència!

Aquari Normalment tendeixes a ser una persona molt espiritual, però no obstant això és possible que avui trobis conceptes metafísics de tota classe bastant desconcertants. Si aquestes són idees que has abraçat per un llarg temps o noves que acabes de descobrir, és possible que et s'inquietin, provocant que la teva fe vacil·li de manera temporal.

Peixos Avui pots aprendre alguna cosa sobre un amic que podria ser bastant desconcertant. Podria haver-hi un costat fosc en aquesta persona de què no eres prèviament conscient i això pot fer que desitgis retirar-te per un temps i tornar a avaluar la teva relació amb aquesta persona. Quan pensis en això, recorda que tots tenim el nostre costat fosc.

tracking