x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 01/03/2021 a les 07:27
Àries
Pren un descans de la rutina diària i fes alguna cosa diferent. El món girarà amb tu per un dia, així que sentir-se lliure per desconnectar per un temps. Recorda que qualsevol camí que decideixis prendre és el camí correcte. El penediment és una emoció inútil així que ni tan sols et molestis. Gaudeix del dia d'avui i de tots els petits plaers que ofereix. Comunica els teus somnis i posa les coses en equilibri.
 
Taure
Les coses van a la teva manera i descobriràs que et resulta molt agradable passar algun temps en companyia d'altres persones. Pots adonar-te que hi ha un aire de fantasia en el dia que causa que les teves emocions perdin la noció de el temps i de l'espai. No et molestis a tornar a la realitat si no hi ha necessitat de fer-ho. Vés a un museu d'art o assisteix a un espectacle de dansa.
 
Bessons
No tractis de concretar cap resposta avui, perquè és probable que a la fi sentis més frustració que quan vas començar. Com menys intentis forçar la vostra voluntat sobre els altres, més et donaràs compte de que les coses van automàticament a la teva manera. Avui no es tracta de trobar solucions als problemes, sinó de gaudir del que ja has après i aconseguit. Tingues les coses clares.
 
Cranc
Deixa que el teu costat infantil surti avui a la llum. Els teus somnis estan en plena vigència, així que deixa que obrin el camí. Gaudeix de converses alegres amb amics sobre les últimes pel·lícules i els teus llocs web favorits. És possible que vulguis considerar fer exercici o tallar-te els cabells. Aquest és un bon dia per millorar el teu aspecte en general. Tens un ull molt més agut per la bellesa física en un dia com avui.
 
Lleó
Pren-te un descans de la rutina que estàs fent i allunya't dels camins transitats. Avui és un dia per seguir endavant amb les teves idees i somnis en lloc de compromisos i respostes. Qüestiona les coses i debat els fets. Facis el que facis, diverteix-te. Avui és el dia perfecte per sortir i gaudir de l'aire fresc amb una activitat a l'aire lliure, especialment en activitats de grup. No et pots equivocar a l'reunir-te amb amics i xerrar sobre els últims esdeveniments de la teva vida.
 
Verge
Avui potser et resulti difícil adoptar un enfocament realista en relació amb les teves emocions. Un tema sensible és capaç de afectar de tal manera, que t'està fent sentir que estàs en el teu propi món pel que fa a la forma en què et relaciones amb els altres. És possible que vulguis considerar el deixar que algú més prengui la iniciativa per una vegada i permetre que l'estabilitat es formi abans de prendre la propera decisió.

Balança
Avui qüestiona la validesa de qualsevol cosa amb la qual et trobis en conflicte. Pots adonar-te que la gent està actuant amb informació incompleta i que et acusa falsament d'alguna cosa que no has dit ni pensat. Esforça't per portar harmonia a la situació posant la veritat sobre la taula i ajudant a que les motivacions reals siguin conegudes. Les paraules poden estar carregades d'emocions fortes, així que vés amb compte amb les teves accions.

Escorpí
Pots sentir com si avui alguna cosa de sobte t'ha fet clic i has trobat la peça que faltava en un trencaclosques en el qual has estat treballant durant un temps. Les respostes poden ser subtils, però hi són. La fantasia i una actitud positiva et portaran fins a elles sense esforç. Difon les teves idees a el món avui i adopta una actitud que animi també a altres a unir-se als teus somnis.

Sagitari
Les coses poden semblar una mica surrealistes avui, així que no et prenguis les paraules dels altres massa seriosament. Avui és un dia per comunicar-se i connectar amb algú, així que pren el telèfon i marca. És un bon dia per compartir els teus somnis amb els altres, tot i l'inversemblant que puguin semblar. Altres poden mirar-te com si tinguessis tres caps, però sempre que segueixis tenint honestedat, no hi ha cap raó perquè tinguis por de compartir.
 
Capricorn
Avui és un gran dia per a tu en el qual has de gaudir de molta conversa divertida amb els altres. És probable que la fantasia jugui un paper important en els esdeveniments del dia, i pot ser que et trobis somiant despert / a mentre camines pel carrer. No et molestis per la realitat avui si no has de fer-ho. Ets molt millor quan mantens un to lleuger i juganer. Gaudeix del teu món de fantasia i sentir-se lliure de convidar a altres a participar-hi.

Aquari
Hi pot haver un element bastant confús per a tu en el dia que et tempti a actuar, però no totes les peces semblen estar al seu lloc. Pot ser difícil prendre una decisió sobre les coses ja que els fets semblen estar bastant tèrbols. És millor passar el dia gaudint dels teus amics o de la teva afició favorita en lloc d'intentar prendre decisions vitals o compromisos importants.
 
Peixos
Ets el protagonista de la teva pròpia pel·lícula, heu de tenir orgull de el paper que jugues. Podries representar diferents papers depenent del teu estat d'ànim. Hi ha una brillantor especial en el teu somriure avui que has de compartir obertament amb els altres. No tinguis pressa per arribar enlloc. Ja has arribat. Gaudeix en companyia dels teus éssers estimats.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts