Televisió

Les sèries de març (i II)

Disney+ estrena la història de superherois ‘Falcon y el soldado de invierno’, mentre que Filmin aposta per ‘This Country’, revelació de la comèdia britànica recent.

Les sèries de març (i II)

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Falcon y el soldado de invierno, 19 de març a Disney+. Els estudis Marvel llancen aquesta nova sèrie de sis episodis protagonitzada per Anthony Mackie i Sebastian Stan. La parella, que es va unir en els moments finals de Vengadores: Endgame, forma equip en una aventura que posa a prova les seves habilitats. Dirigeix Kari Skogland, amb Malcolm Spellman com a guionista principal. A destacar la participació de l’actor alemany Daniel Brühl en el paper antagonista.

-The One, 12 de març a Netflix. La barcelonina Jana Pérez protagonitza aquesta sèrie futurista que es basa en el llibre homònim de John Marrs, un thriller psicològic ambientat en un món en el qual és possible trobar una parella perfecta gràcies a l’ADN. Però fins i tot les conseqüències poden ser explosives perquè tothom, fins i tot la parella ideal, té secrets.

-Que viene el lobo, 16 de març a Movistar+. Minisèrie danesa, creada per Maja Jul Larsen, que explora les conseqüències d’un presumpte cas de violència domèstica. Holly, una nena de 14 anys, crida l’atenció del professorat després d’escriure una redacció escolar en què exposa amb detall el suposat comportament violent del seu padrastre. Els pares neguen les acusacions i mantenen que la nena s’ha inventat tot en un rampell de rebel·lia adolescent.

-Somos los mejores, una nueva era, 26 de març a Disney+. Gairebé 30 anys després de l’estrena de Somos los mejores, Emilio Estévez reprèn el seu paper com l’icònic Gordon Bombay, aquell despietat advocat que era condemnat a entrenar un equip d’hoquei infantil en la pel·lícula original de 1992. Després d’aquest exitós film van venir diverses seqüeles, incloent una sèrie animada, i ara Disney+ estrena una sèrie ambientada a la Minnesota actual, en la qual els Mighty Ducks han evolucionat i han passat de ser uns perdedors a ser un equip ultracompetitiu i potent.

-This Country, 23 de març a Filmin. Una de les sorpreses de la televisió britànica recent, This Country és un fals documental que mostra la vida de dos cosins, Kerry i Lee Kurtan Mucklowe, en un poble de l’Anglaterra rural. Els germans Daisy Cooper i Charlie Cooper són els creadors i protagonistes de la sèrie, que es va emportar el 2019 els premis BAFTA a millor guió de comèdia i a millor actriu, i que aborda qüestions com la diferència entre classes socials, les actituds típiques dels anglesos que viuen en les zones del camp i l’aïllament que pateix la joventut.

tracking