x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 28/02/2021 a les 07:18
Àries
Tens un impuls dinàmic cap a la teva carrera en aquest moment, i possiblement no et rendeixis en la teva lluita per aconseguir l'èxit. Les teves emocions estaran totes barrejades i mouran les coses en un dia com avui. Una agressió inesperada entrarà en escena sense raó aparent. Fes el possible per no barallar-te amb ningú tot i l'energia que hi ha en l'aire.
 
Taure
Avui enfoca les coses d'una manera filosòfica. Descobriràs que trobaràs les respostes més fàcilment del que pensaves. Intenta no endurir les coses més del necessari. Els altres ràpidament trobaran les falles o iniciaran una baralla. No baixis més de nivell. L'energia celestial d'avui recalentará l'atmosfera i portarà l'aigua a bullir.
 
Bessons
Una energia forta i dinàmica cap a alguna cosa que et mobilitzarà espiritualment es posarà en acció amb molta emoció inconscient que sortirà de la profunditat del teu ésser. El teu cicle emocional mensual s'està acostant al seu tancament, i tu consolidarás les teves lliçons de les últimes quatre setmanes. L'aspecte d'aquest dia serà suggerir que hi ha molta quantitat de tensió involucrada en aquest procés.
 
Cranc
Emocions sinceres relacionades a una parella propera a tu seran reptades per aquest instint guerrer que tens al teu interior. El volum s'ha pujat i les persones podran violentar a el menor insult. Vés amb compte en com fas servir les teves paraules. Podries acabar ferint sense intenció a algú. La configuració astral indica que hi ha molta emoció en l'aire.
 
Lleó
Hi haurà molt enuig dins teu i no sabràs exactament per què. Els pensaments i sentiments del teu inconscient brollaran dins teu en aquest moment i tindran un efecte profund en les teves emocions conscients. Assegura't de mantenir-te fort i no alliberar el teu enuig sobre qui no correspon. Enfronta les teves pròpies qüestions abans que elles mateixes s'expressin com a energia negativa cap als altres.
 
Verge
Avui és un gran dia per plantar les llavors de el futur - literalment i també figurativament. Planta unes boniques floretes a la finestra de la cuina. A el mateix temps que les ajudes a créixer, assegura't que també estàs enfocant la teva atenció en el teu creixement interior. L'aspecte en joc et demana que et concentris en el teu més profund i més ocult sentit de l'ésser on t'aferres als teus secrets i somnis.

Balança
L'energia astral t'està convidant a que facis un nou compromís amb la teva vida professional o privada. En realitat, l'alineació planetària està establint un nou to afectiu. Es t'està demanant que analitzis la teva posició afectiva, i que facis un pla per al futur que involucri el teu desig per la satisfacció creativa en el teu treball.

Escorpí
Avui la configuració planetària et podria ajudar a establir algunes clares metes personals. Si hi ha alguna cosa que t'agradaria millorar en la teva vida, un poder planetari extra t'ajudarà a aixecar teus ànims. Podries motivar-te per començar un pla d'entrenament físic. O potser decidiràs millorar la teva alimentació. És bo desafiar a un mateix amb alguna cosa veritable.
 
Sagitari
L'actual alineació astral t'està demanant que eliminis els teus traumes per donar-li lloc a noves i positives energies. Aquest esdeveniment astral et permetrà concentrar-te en les teves relacions i en la forma en què et juntes amb altres. Les teves relacions més íntimes seran una peça important d'aquest intent. Hi ha una gran intensitat afectiva en el dia que no es pot ignorar, no importaria el tractis.
 
Capricorn
A vegades no t'agrada prendre decisions ja que pots veure tots els possibles resultats. Però ara mateix hauries de tenir claredat per un objectiu que és important per a tu. L'energia astral en joc t'ajudarà a ajuntar confiança. No dubtis a posar en moviment els canvis necessaris. Et sentiràs bé si prens una postura ferma i et concentres clarament en les teves metes.

Aquari
Hi ha una gran intensitat afectiva en aquest dia i és un resultat de la poderosa alineació celestial. Aquest esdeveniment planetari et insta que consideris enfocar de tornada teva atenció al teu espai per a la comunicació i en la forma en què comparteixes els pensaments amb altres. Els teus somnis són molt vívids, per tant presta atenció als missatges que t'arriben durant la nit.
 
Peixos
El teu punt feble està en la teva família, i descobriràs que qualsevol amenaça relacionada amb aquesta àrea de la teva vida serà resposta amb molt enuig i passió de la teva part. Saltaràs ràpidament en defensa de la teva persona i dels propers a tu. La configuració celestial d'avui definirà l'escenari perquè la fúria sigui alliberada. Intenta mantenir la major calma possible.
 
 
 
 
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts