Televisió

Les sèries de març (I)

Produccions com el ‘thriller’ ‘Sky Rojo’, el retrat dels joves d’avui ‘Generation’ o la història de bandolers ‘Libertad’ -amb l’andorrà Isak Férriz-, entre les estrenes del mes.

Les sèries de març (I)

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ficció espanyola continua demostrant el seu poder i encapçala les estrenes de sèries més destacades del mes de març en plataformes, des de l’adrenalínica Sky Rojo al drama d’època La templanza. Mentrestant, HBO torna a apostar per la generació Z amb Generation, la factoria Marvel (Disney+) llança Falcon y el soldado de invierno i Filmin recupera la sèrie britànica This country, un fals documental que va ser la sorpresa dels BAFTA el 2019. Entre avui i demà repassem els títols més importants.

-Sky Rojo, 19 de març a Netflix. Els creadors de La casa de papel, Álex Pina i Esther Martínez Lobato, tornen amb una nova sèrie d’acció protagonitzada per Lali Espósito, Verónica Sánchez, Asier Etxeandia, Miguel Ángel Silvestre, Yany Prado i Enric Auquer, amb un format d’episodis de 25 minuts de durada a un ritme frenètic. Tres prostitutes fugen del club on viuen després de deixar el seu proxeneta greument ferit. Una cubana, una argentina i una espanyola emprenen un viatge per carretera sabent que, després del que han fet, estan mortes.

-Generation, 11 de març a HBO. Es presenta com la nova sèrie de la generació Z. Creada per Zelda i Daniel Barnz i produïda per Lena Dunham, Generation és una producció fosca i divertida que segueix a un grup d’estudiants de secundària en l’exploració de la sexualitat. El primer lliurament s’estrena amb tres episodis de mitja hora i després dos nous a la setmana, però ja està anunciada una segona tanda d’altres vuit capítols per a aquest mateix any.

-Libertad, 26 de març a Movistar+. Aquesta història de bandolers, ambientada a Cadis al segle XIX i protagonitzada per la cantant i actriu Bebe i l’andorrà Isak Férriz suposa la segona col·laboració del cineasta Enrique Urbizu amb Movistar+ després de Gigantes, amb el mateix equip de guionistes, Miguel Barros i Michel Gaztambide. Libertad tindrà també una versió cinematogràfica que arribarà simultàniament a les sales.

-La templanza, 26 de març a Amazon Prime Video. Drama romàntic de deu episodis que adapta la novel·la de María Dueñas ambientada a la fi del segle XIX i que narra la història de Soledad Montalvo i Mauro Larrea, una dona i un home fets a si mateixos, els destins dels quals convergeixen en una història de superació i de cerca d’un lloc en el món. Leonor Watling i Rafael Novoa encapçalen el repartiment.

tracking