Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Avui podries tenir una postura agressiva mentre avances amb alguna cosa. Potser faràs plans per veure com abordar una tasca difícil com renovar la teva llar o posar-te en bon estat físic. Trobaràs determinació per realitzar aquest projecte i fins podries necessitar aquesta perseverança perquè t'ajudi a continuar amb el pla. Estableix algunes metes clares i planifica intel·ligentment.

Taure Tot i que les influències planetàries d'avui són imperceptibles pel nostre sentit de la vista, de segur són presents en les nostres emocions. Utilitza la teva intuïció per sintonitzar aquestes poderoses energies. L'aspecte en joc t'està demanant que redefinas el teu concepte de possessions i recursos. Potser puguis compartir més del que penses.

Bessons Avui és el dia perfecte per posar en acció objectius importants. L'energia atorgarà una força poderosa, impulsant el teu entusiasme i empenta. Et sentiràs com que pots aconseguir gairebé tot. Estaràs especialment optimista sobre les teves metes econòmiques i professionals. Aquest és un gran moment per fer una llista del que vols aconseguir per la teva vida.

Cranc Renova el teu compromís amb els teus amics, i amb les persones que comparteixes algun tipus de llaç a escala intel·lectual. L'esdeveniment astral d'avui estableix un nou to afectiu. L'energia en joc et demana que prestis molta atenció als teus somnis, i que facis cas als missatges que porten amb si. Tracta de buscar una llar afectiu per a tu dins d'un grup.

Lleó Avui tens l'oportunitat de desfer-te del teu càrrega afectiva de l'passat. Decideix el que vols convidar a la teva vida, a les teves relacions i a la teva llar, ¡i fes-li un lloc! Per a tu, l'energia astral d'avui et demana que et concentris en l'entorn on vius, i et suggereix que renovis el teu compromís amb la família en general. V

erge La teva necessitat de solitud ha augmentat tremendament. Fins potser hagis interpretat això com un tipus de depressió lleu; no ho és. Tens motius per satisfer aquesta necessitat de qualsevol manera que puguis. L'energia astral en joc, però, fa que aquests sentiments siguin quasi paradoxals. Almenys t'obriràs més a parlar sobre el teu anhel de solitud amb altres persones.

Balança Un benvingut canvi d'aspecte ajudarà els problemes tant en el laboral com en la teva vida privada. Avui, a mesura que els cossos planetaris ingressen a una nova configuració, les teves paraules i fets seran més gentils i curosos. El teu esperit revolucionari no serà menys violent, però començaràs a progressar cap a les teves metes a través de la negociació més que per l'enfrontament.

Escorpí En el present, les energies planetàries indiquen que una modificació en la conducta i una comunicació millorada estan per arribar. Sentiràs obligació a revisar les futurs projectes una vegada més perquè puguis verificar si són possibles o no. No dubtis a discutir els teus projectes amb altres persones. En realitat, et beneficiaràs de les opinions objectives d'altres. S

agitari Amb l'actual alineació astral en joc, estaràs ingressant a una nova fase, plena de canvis. A l'succeir això, els resultats de qualsevol acció que iniciïs poguessin canviar considerablement. Segueix treballant i sigues pacient. El que esperes arribarà abans del que es pensava. És important que recordis gaudir d'aquest viatge.

Capricorn És diners el que t'està arribant? Els cossos astrals s'estan alineant per millorar la teva economia. Les estrelles tendeixen a vessar llum sobre les fonts de diners, fent possible que rebis diners per una col·laboració laboral recent que vas realitzar amb algú, o potser per un treball recent. De qualsevol manera, avui gaudeix la brillantor gloriós.

Aquari Les setmanes passades poden haver estat difícils. La tensió, irritabilitat i demores interminables han caracteritzat les operacions humanes en la seva totalitat, però especialment en relació amb el treball. Per a la teva sort, l'alleujament arriba en forma d'alineació celestial beneficiant la teva reputació, carrera i èxits. Si has treballat dur, pots esperar collir els fruits de les teves esforços en els propers dies.

Peixos Amb la configuració astral d'avui, l'èmfasi es posa en el reconeixement social i la importància professional. Per al mes que tens per davant, pots esperar fer importants progressos en la teva carrera, sense importar els desafiaments que se't creuin. Estaràs recollint els fruits de tot el temps, l'atenció i concentració que has invertit en el teu treball.

tracking