x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
La proposta del dia

Cançó d'amor i de guerra

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui
Cançó d'amor i de guerra

Cançó d'amor i de guerra

Cançó d'amor i de guerra

Actualitzada 27/02/2021 a les 07:08
CONFERÈNCIES

-'XERRADA SOBRE PETRÒGLIFS'
Jordi Casamajor explicarà en una xerrada distesa les seves troballes gravades a les roques d’Andorra, l’Alt Urgell i la Cerdanya. Hora: 17 h.

Espai Columba. Andorra la Vella.

MÚSICA

-'CANÇÓ D'AMOR I DE GUERRA'
La Cobla Catalana dels Sons Essencials i l’Associació Andorra Lírica/ Temporada d’òpera d’Andorra es fusionen en una coproducció per presentar aquesta singular revisió de la sarsuela Cançó d’amor i de guerra, obra d’importància simbòlica per a les dues entitats tant per la temàtica com per la geolocalització. Hora: 20.30 h. Auditori Claror del Centre Cultural i de Congressos Lauredià. Sant Julià.


-'PATXI LEIVA EN CONCERT'

Patxi Leiva és un artista autèntic que aprofundeix en les històries i potencia les teves emocions. L’energia positiva que transmet el seu treball fa que el teu cervell alliberi endorfines i rebis una pujada d’energia i bon rotllo. Hora: 17.30 h. Teatre de les Fontetes. La Massana.

EXPOSICIONS

-‘HAIKU A DUES VEUS’

Tots els amors em truquen a la porta de la memòria. L’exposició és el resultat del diàleg creatiu entre Yolanda Blanco (collage) i Eva Arasa Altimiras (poesia). Les relacions i les distàncies configuren la nostra història personal. Moviment i equilibri són dues forces en evolució constant, que us interpel·len i us conviden a emprendre el vostre propi viatge.
La Peixera. Escaldes-Engordany.

‘EXPOSICIÓ DE CARTELLS DDE LA GUERRA CIVIL ESPANYOLA’
La mostra vol apropar al ciutadà l’impacte i la memòria d'unes imatges que, sens dubte, són un valuós testimoniatge d'aquest conflicte bèl·lic. Centre d'Art d'Escaldes-Engordany. Escaldes-Engordany. Fins al 3 d’abril.

-‘NEREA AIXÀS’
L'artista presenta obres amb el material que sempre l'ha definit, el ferro, però amb petites variacions, com ara la introducció del ferro colat i pinzellades de formigó com a novetat. Art al Set Galeria. Escaldes. Fins al 4 de març.

-'EXPOSICIÓ DE CARTELLS DE LA GUERRA CIVIL ESPANYOLA'
La mostra vol apropar al ciutadà l’impacte i la memòria d'unes imatges que, sens dubte, són un valuós testimoniatge d'aquest conflicte bèl·lic en què el cartellisme va assolir una gran expressivitat i un rellevant protagonisme com a eina de propaganda i sensibilització d’una població que vivia en estat de guerra.
Centre d'Art d'Escaldes-Engordany. Escaldes-Engordany. Fins al 3 d’abril.

-'EVE ARIZA'
Exposició de l’obra recent d’Eve Ariza.
Galeria Taranmana. Escaldes-Engordany.
Fins al 27 de febrer.

-'CINEMATECA, D'EDMON'
Una exposició que mostra originals de les tires paròdiques de grans títols del cinema, sota el particular sedàs còmic del dibuixant Edmond, conegut al món de la vinyeta pel seu personatge Jan Europa.
Museu del Còmic. La Massana.
Fins al 30 de juny.

-‘ÁNGEL CALVENTE I MINE’
El renàixer d'un procés, exposició conjunta d'Ángel Calvente i Mine. Horari: De 18 h a 20 h. Dissabte i diumenge tancat.
Galeria ARt Areté. Escaldes.
Fins al 28 de febrer.

-‘PEP AGUARELES’
Exposició col·lectiva en homenatge a la memòria del fotògraf Pep Aguareles. Hi participen alumnes i exalumnes de l'Escola d'art i artistes d'Andorra.
Centre Cultural La Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 25 de febrer.

-‘TALENTS AMB DENOMINACIÓ D'ORIGEN: DE RIGALT A PUIGDENGOLAS'’
Exposició que disposa d’una selecció de quadres d’artistes catalans que la col·lecció d’art de Crèdit Andorrà ha anat forjant des del 1989. Casas, Urgell, Mir o Meifrèn són alguns dels protagonistes de la mostra. Museu Thyssen. Escaldes. Fins al 9 de gener del 2022.

VISITA

-‘VISITA GUIADA ANDORRA LA VELLA’

Visitem d’una forma distesa els llocs més emblemàtics i interessants d’Andorra la Vella, incloent-hi el centre històric. Cada dia a les 10.30 i a les 15h.
Plaça de la Rotonda. Andorra la Vella.

-‘VISITA GUIADA ESCALDES - CALDEA I LA IMPORTÀNCIA DE L'AIGUA TERMAL’
Visitem els llocs més emblemàtics i interessants d’Escaldes, Caldea i fem referència a la importància que l’aigua termal ha tingut a la història de la parròquia. Cada dia a les 15 h.
Parc de la Mola. Escaldes-Engordany.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts