Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries 'Els propers dies seran fantàstics! L'alineació astral diu que tot el que tingui a veure amb la teva vida privada podria prendre un nou gir. És possible que comencis a fer noves accions per establir-te d'alguna manera. Pot ser que la teva vida romàntica s'estabilitzi o finalment et comprometerás a fer una compra gran És possible que coses importants passin durant els propers dies!

Taure Els cossos celestials s'alineen en tal manera que s'intensifiquen les interaccions socials. Podries conèixer a moltes persones durant els propers dies. Fins podries enamorar! Fins i tot si ja tens parella, l'aspecte en joc et pot empènyer perquè t'atreveixis a coquetejar. Aneu molt de compte aquí, no vols anar molt lluny i després penedir de les teves accions demà!.

Bessons Un nou aspecte començarà a nodrir avui i continuarà fent-ho durant tot el mes. Per a tu, aquest serà un període de gestació. Utilitzes millor la teva energia quan trobes les bases per a nous projectes, noves relacions, potser per a un jo totalment nou. S'està fent una metamorfosi; aquest mes s'acaben d'afegir els detalls.

Cranc Amb la configuració celestial d'avui, començaràs un període d'introspecció que durarà unes setmanes. Necessites temps per processar els successos que han estat succeint en la teva vida durant els mesos passats. Potser te n'adonis d'alguna cosa que sempre va ser molt obvi, però que mai vas voler veure encara que estava just al davant de tu.

Lleó Avui els cossos astrals ingressen a una nova configuració. Es veurà facilitat el flux de comunicació entre grups, tant a la llar com a la feina. Ja que ets especialment sensible amb les necessitats d'altres persones, més que mai oferiràs la teva ajuda durant les properes setmanes. Però vés amb compte de no exigir-te. 'En última instància, el sacrifici no beneficia ningú!. V

erge Encara que potser no ho necessitis, avui la configuració celestial et permetrà la introspecció. Les teves emocions se sentiran encara més forts, especialment quan parlis sobre els teus sentiments o la teva vida personal. No obstant això, sentiràs menys disgust si simplement no parles d'això amb els altres. Pren-te el teu temps per estar tot sol, perquè els aspectes subtils del teu món interior possiblement necessitin silenci per expressar-se.

Balança Un gra de sorra podrà interrompre la màquina perfectament oliada que ets i fer que avui surti de funcionament. Per què? Per l'alineació astral. Ja que sentiràs virtual obligació a la inactivitat en aquest dia, començaràs a veure com algunes preguntes molt personals començaran a sorgir dins teu. Aquest període d'introspecció t'ajudarà a determinar quant influencien les decisions que realitzes en la teva vida personal a la teva carrera.

Escorpí Avui tindràs ganes de pensar causa de l'energia celestial en joc. Possiblement sentis ganes de meditar i reflexionar sobre qualsevol cosa que t'hagi molestat en un passat no molt llunyà. Trobaràs a cert tipus de persones especialment interessants, i voldràs saber què les motiva. També perdràs molt del teu valuós temps tractant de vessar llum sobre certes motivacions i comportaments. S

agitari El principal gir celestial que té lloc avui t'afecta particularment. Els cossos astrals es re-s'alineen per atorgar-te cert tipus d'energia. En l'actualitat, és possible que vulguis canviar la teva vida, i pots esperar un període d'un mes extremadament favorable. No dubtis a rebutjar els vells hàbits i iniciar uns nous; els senyals indiquen que és el moment apropiat per fer-ho.

Capricorn Les energies planetàries s'estan alineant en tal forma com per fer que els teus somnis més preuats es facin realitat. L'aspecte en joc promou el creixement i la vitalitat, i nodreix tot el que toca. Tens esperant-te un mes esplèndid. Anima't a tenir més creativitat, tant en les teves metes professionals com en les personals, ¡i els beneficis perduraran i perduraran!

Aquari La configuració celestial pot fer d'aquest un dia de prova. L'energia astral alliberarà una gran quantitat de masculinitat que no es pot gestionar fàcilment a un nivell conscient. Potser no sigui simple bregar amb tota aquesta energia agressiva. Però per l'altre costat, aquest aspecte et permetrà relacionar-te millor amb aquest costat "masculí" del teu caràcter.

Peixos Els cossos astrals estan treballant temps extra avui. Assegura't d'aprofitar aquesta configuració, ja que ajuda a millorar el teu comportament en les teves relacions més properes. Sembles tenir el greu complex d'haver la veritat a la boca. Si demanes opinions, escúchalas, si no, millor no les demanis. És qüestió d'actitud.

tracking