Televisió

Fincher torna a Netflix

Després de ‘Mank’, estrenada l’any passat, el cineasta dirigirà una altra pel·lícula per a la plataforma: ‘The Killer’, basada en la novel·la gràfica de Matz i Luc Jacamon.

Fincher torna a Netflix

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cineasta David Fincher i Netflix tornaran a unir els seus camins després de Mank (2020) amb l’adaptació de la novel·la gràfica The Killer, segons ha informat el mitjà The Hollywood Reporter. Fincher dirigirà aquesta pel·lícula basada en l’obra de Matz i Luc Jacamon, mentre que Michael Fassbender apareix a les travesses per protagonitzar la cinta. De fet, ja estaria mantenint converses per incorporar-se al projecte, però ara com ara no s’ha confirmat que aquest sigui l’actor que liderarà The Killer, una història que aprofundeix en la crisi psicològica per la qual passa un sicari.

Un altre punt molt interessant d’aquest projecte és que Fincher col·laborarà amb Andrew Kevin Walker, el guionista darrere del seu film d’èxit Se7en (1995), que també va treballar amb el director (sense aparèixer en els crèdits) en altres pel·lícules com The Game (1997) o El club de la lucha (1999).

Nominat a l’Oscar a la millor direcció per El curiós cas de Benjamin Button (2008) i La red social (2010), la filmografia de Fincher, un dels cineastes més reconeguts del panorama contemporani, inclou altres joies com Zodiac (2007). El desembre passat va presentar a Netflix Mank, una pel·lícula sobre Herman J. Mankiewicz, el coguionista de Ciutadà Kane (1941). Fincher aprofita aquesta figura per fer una crítica a la indústria de Hollywood.

tracking