Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries És el moment en què els cossos astrals prendran càrrec i crearan certa activitat. Per ara, l'energia planetària et farà treballar en l'expressió de les teves emocions, i et empenyerà a pensar en les coses abans d'actuar. Per tant aquest període és un bon senyal, ja que generalment tens tendència a la impulsivitat i a actuar sota les teves emocions.

Taure Avui estaràs molt pensatiu / a. L'alineació astral causarà certs problemes, especialment pel que fa a l'elecció de la carrera. Has triat la professió correcta? La teva feina realment significa alguna cosa important per a tu? És possible que converteixis un hobby en un negoci lucratiu? Tens moltes preguntes en què pensar!.

Bessons L'actitud introspectiva que avui tindràs no serà d'acord amb el teu usual manera de ser. Això es deu a el moviment dels cossos celestials que et faran pensar en els valors bàsics subjacents teves idees i accions. Qualsevol cosa que influenciï el teu pensament intel·lectual serà inspeccionada a consciència. Separaràs el bo del dolent, i li donaràs un toc personal i original als teus ideals.

Cranc Obligar-te a comunicar-te amb certs membres del teu cercle de vegades et semblarà una mica ridícul, però també cal que et donis compte que és fonamental mantenir la pau. Avui, tindràs la impressió que certes persones simplement no t'escolten. També et preguntaràs si la tranquil·litat mental val la pena per tot aquest conflicte. Això es deu a les energies planetàries turbulentes en funcionament.

Lleó Avui realment no és el dia per deixar les coses a l'atzar. Si realment no et agraden els tipus de sorpreses que debiliten el teu bon treball, tracta de planificar el teu dia el més simple possible, mantenint en la teva ment que podria estar millor treballant tot sol. L'alineació celestial causarà retards en els intercanvis i comunicacions, sense esmentar el empantanegament de qualsevol quantitat de projectes. V

erge Donada la configuració planetària d'avui, et caldrà controlar tot dues vegades - especialment allò que normalment fas en pilot automàtic. És en dies com aquests que tanquem la porta amb les claus de la banda de dins, o ens oblidem de signar el xec, o perdem l'autobús, etc. Sentiràs distracció amb la teva ment en un altre lloc. Potser estiguis pensant en el teu futur. O pot ser que t'estiguis enamorant?.

Balança Amb l'energia astral d'avui, és possible que pensis en la manera de comunicar-te amb les persones que trobis a la feina. Hi ha una bona possibilitat que aquest sigui el projecte correcte per a tu. No et preocupis sobre el retard de l'correu electrònic, les cites no complertes, o els malentesos; simplement són allà per recordar-te canviar la manera en què generalment operes en la teva vida diària laboral.

Escorpí Si tens grans plans per a tu en el teu treball en aquest dia, com organitzar una conferència o començar un treball en un nou prototip, et decepcionarás terriblement cap al final del dia. I tampoc funcionarà el raonament que faràs amb la teva persona per no perdre el control. L'energia planetària fa que aquest sigui un d'aquells dies en què l'impensable pot passar. Necessitaràs tornar a posar les coses en perspectiva. S

agitari Segurament sàpigues millor que ningú més que les relacions professionals generalment estan plenes de desitjos inconscients i idees que es mantenen sense expressar. En certes situacions, aquesta manca de claredat tindrà repercussions directes en l'eficiència de la teva feina i en el resultat de certes negociacions.

Capricorn Generalment sents atracció cap a persones entretingudes, creatives i atractives pels seus personalitats brillants. A el mateix temps, prefereixes fer un pas enrere i observar en comptes d'interactuar. Certament no hi ha res dolent en això. Però l'energia astral d'avui t'ajudarà a pensar sobre aquesta qüestió: ¿tendeixes a subestimarte comparant-te amb aquest tipus de persones?.

Aquari Amb l'energia astral d'aquest dia, sentiràs la urgència de apropar-te a les persones que t'envolten i conèixer-les a un nivell més íntim. També sentiràs ganes de parlar sobre coses que usualment tu, els teus éssers estimats, amistats i fins companys de treball senten com una cosa temoroses. Encara que et resultarà una mica difícil, aprendràs com coordinar millor les teves idees amb les teves emocions.

Peixos És possible que avui t'enfrontis a algunes sorpreses - ordinadors trencades, línies telefòniques sense funcionar, màquines de fax descompostes - aquests problemes retardaran el progrés del teu treball. Però aquest període d'inactivitat et farà parar i pensar si t'has oblidat de fer alguna cosa, abans de continuar. No neguis cap dels petits detalls.

tracking