Televisió

Més terror zombi

El canal AMC estrenarà la segona part de la sisena temporada de ‘Fear Walking Dead’ el 19 d’abril. John Glover, Nick Stahl i Keith Carradine se sumen al repartiment.

Més terror zombi

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cadena AMC acaba d’anunciar la data d’estrena de la segona meitat de la sisena temporada de Fear the Walking Dead: serà dilluns 19 d’abril a les 23.00 hores. Aquesta segona etapa del sisè lliurament de l’spin-off de The Walking Dead estarà conformada de nou episodis de 45 minuts de durada.

La segona part de la sisena temporada ens mostrarà l’impacte que ha tingut sobre cada membre del grup la vida sota el control de Virginia (Colby Minifie), desesperada per trobar la seva germana i protegir els assentaments d’amenaces dins i fora de les muralles. Mentrestant, Morgan (Lennie James) farà el possible per alliberar els seus companys de les mans de Virginia.

La sisena temporada va arribar al seu equador el mes de novembre passat, alimentant els rumors sobre el retorn d’un dels seus personatges més populars: Madison Clark. Si arribarà a produir-se o no l’aparició de la mare d’Alicia és un fet que, de moment, es desconeix; el que sí que sabem és que tres nous personatges se sumen al repartiment en aquesta segona part, interpretats pels actors John Glover (The Good Wife), Nick Stahl (Carnivàle) i Keith Carradine (Madam Secretary).

El 3 de desembre passat els creadors de la sèrie, Robert Kirkman i Dave Erickson, van anunciar la seva renovació per a una setena temporada.

tracking